M.S.V.’71 JO15-1 wint in Den Haag van ESDO JO15-1

Onze JO15-1 won afgelopen zaterdag na 1-0 achterstand dik verdiend met 1-4 van hun leeftijdgenoten van ESDO. Het duel aan de Hengelolaan, waar vroeger clubs als LENS, Vios en VCS furore maakten, ging tussen twee middenmoters in de 1e klasse.

MSV startte wat stroef aan de wedstrijd in Den Haag en kwam na 10 minuten op een 1-0 achterstand. Maar het rechtte al snel de rug en het zwart/witte spel kwam steeds beter voor de dag. Na 25 minuten trok Kayne met een prima goal de stand gelijk. De jongens en meisje namen de touwtjes wat steviger in handen en kwamen na een half uur op voorsprong door een treffer van Rody; 1-2. Dit was tevens ruststand.

In de tweede helft trok MSV de wedstrijd nog meer naar zich toe. Het overwicht was duidelijk voor de Maassluizers. gsc ESDO stichtte nauwelijks nog gevaar en anders stond onze keeper Bart weer ouderwets paraat.

Aan andere kant creëerden onze talenten kans na kans. De ene nog groter dan de andere. Helaas stond het vizier bij Maikel, Rody, Tijn en Kayne niet op super scherp.  Maar in de 10e minuut na rust was het toch raak; Rody scoorde fraai de 1-3.

Hierna volgde nog een aantal mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden maar telkens werd het niet goed uitgespeeld. Uiteindelijk scoorde MSV nog eenmaal door wederom Rody. Die met zijn hattrick de uitslag op 1-4 bracht.

Een dik verdiende overwinning van onze Jo15-1 die eigenlijk hoger had moeten uitvallen. MSV is hiermee gestegen naar de 6e plaats op de ranglijst.

Aanstaande zaterdag volgt de laatste wedstrijd van de najaarcompetitie. Om 9:30 uur wordt dan wederom in Den Haag aangetreden tegen hekkensluiter Duno. Misschien kan er nog een gooi gedaan worden naar de 5e plaats in de eindrangschikking. Veel succes daar achter de duinen.