top of page

M.S.V.'71 JO17-1 - sv Honselersdijk JO17-1 4-2


Na een ietwat tegenvallende optreden in de KNVB bekerpoule startte onze Jo17-1 vorige week zaterdag uitstekend aan de competitie in de 1e klasse. Maar om te beginnen eerst even een korte terugblik. De bekerresultaten waren wat wisselvallig. In het eerste duel tegen Brielle werd goed gespeeld en veel kansen gecreëerd maar ook gemist waardoor het bij een magere 1-0 overwinning bleef. In het tweede duel tegen en bij Excelsior M boog onze Jo17 een 4-0 achterstand om in gelijkspel; 4-4. In de laatste bekerwedstrijd in Oostvoorne ging het elftal van Baris Alptekin flink onderuit; OVV won met 6-2. Daarmee is MSV-Jo17-1 uitgeschakeld in de beker en kan zich dus volledig richten op de competitie.


Zaterdag 19 september speelde ons talentvolle Jo17 elftal zijn eerste wedstrijd van de najaars competitie. Door ‘last minute’ blessures startte MSV met 10 man tegen Westlanders. Maar dit ging niet ten kostte van de zwart/witte inzet op ons veld 3. Want al snel kwam onze Jo17 door een uitstekende goal van aanvoerder Arno op 1-0.Helaas was deze voorsprong van korte duur; een goede kopbal van de oranje hemden werd onze keeper Cas fataal; 1-1. Maar de MSV bleven met een man minder goed en vol overgave spelen. Dit resulteerde na een klein kwartier weer in een voorspong. Fabien ronde een prima counter combinatie via Xavier en Arno zuiver af; 2-1.Onze Jo17 boys bleven hard werken en zo ook de bovenliggende partij. En dat, bijzonder genoeg, met 10 tegen 11. Na een half uur spelen kwam Delano uit onze Jo16 erbij om de thuisploeg compleet te maken. Zo bleef MSV sterker en kwam na 35 minuten op 3-1 door wederom een goede goal van de sterk spelende Arno. Een comfortabele voorsprong voor de MSV-ers, maar vlak voor de rust bracht Honselersdijk de spanning terug tot 3-2.


In de tweede helft probeerde de Westlanders op zoek te gaan naar de gelijkmaker maar de zwart/witte verdediging met centraal David en Endourance stond als een huis. En ook het middenveld speelde goed met Kayne als prima middelpunt. Het hele elftal werkte hard om de overwinning binnen te halen. En dit lukte want halverwege de tweede helft schoot Arno zijn ploeg met een snoeiharde penalty in veilige haven; 4-2!

Al met al een knappe en goede eerste overwinning in de eerste klasse. Ga zo door boys.

Aanstaande zaterdag 3 oktober speelt onze Jo17-1 om 11:00 thuis tegen koploper; Kethel Spaland Jo17-1. Zeer waarschijnlijk zonder publiek ivm de nieuwe corona maatregelen. Houd hiervoor onze website in de gaten.

コメント


bottom of page