top of page

M.S.V.’71 JO8-01 kampioen!!


Al dagen werd door de jongens van jo8-01 naar deze dag uitgekeken en eindelijk was het zover de kampioenswedstrijd. De jongens wilden graag voor de winterstop de dubbel pakken. Kampioen 4e en 3e klasse.


Op zaterdag 11 december vertrokken we in alle vroegte vanaf M.S.V.’71 richting Naaldwijk, om daar tegen het altijd sterke Westlandia een wedstrijd te spelen.

We begonnen wat voorzichtig aan de wedstrijd. Mogelijk zat er wat spanning bij de jongens in de benen. Ook was het drassige veld niet ideaal. Het was even wachten op het eerste doelpunt. Deze openingsgoal viel laat in de eerste helft.

Na een korte drinkpauze begonnen de jongens aan de tweede helft. Ze hadden er zin in. De jongens begonnen wat makkelijker te combineren via de zijkanten. Dit resulteerde in doelpunten. Uiteindelijk bleef de teller steken op 2-8 voor M.S.V.’71 en zodoende konden ze na afloop een klein feestje vieren.


Van de coach kregen de jongens een wisselbeker en allemaal een mooie medaille uitgereikt. Dit onder toeziend oog van de trotse ouders.


Goed gedaan jongens op naar de 2e klasse!!!


Commentaires


bottom of page