top of page

M.S.V.'71 Kabouters (JO7) gaan weer trainen!


Woensdagmiddag 30 augustus is de leuke kaboutertraining bij M.S.V.'71 weer van start gegaan.


Al vele jaren kunnen kinderen vanaf 4 jaar op woensdagmiddag bij M.S.V.'71 terecht voor een leuk uurtje voetbaltraining.


Vele MSV'ers hebben zo spelenderwijs hun eerste balletje getrapt bij onze kabouters. Een aantal kabouters speelt nu zelfs in onze selectie en eerste elftal.


De trainingen worden ook dit nieuwe seizoen verzorgd door de Kabouter hoofdtrainer; Hans Dries. Hij wordt ondersteund door een aantal enthousiaste jeugdspelers.Alle jongens en meisjes zijn vanaf woensdag 30 augustus tussen 16:30 en 17:30 van harte welkom voor een vrolijke en leerzame voetbaltraining.


De eerste twee maanden meetrainen is op proef en vrijblijvend. Daarna wordt er lidmaatschap contributie gevraagd van € 35,- voor de rest van het seizoen (tot eind juni 2024) Kinderen die in JO7 gaan spelen betalen na de proefperiode voor de rest van het seizoen € 139,- (exclusief kledingbijdrage).

De JO7 contributie is inclusief deelname aan de mini JO7 competitie op zaterdagochtend en het gebruik van wedstrijdkleding.


Dat het kaboutervoetbal bij M.S.V.'71 populair is, blijkt uit de vele kinderen die wekelijks meetrainen en doorstromen naar onze jeugdafdeling en inmiddels ook naar onze selectie.


Wilt u meer weten over het leuke kaboutervoetbal bij M.S.V.'71 loop dan vanaf 30 augustus op woensdagmiddag gerust langs bij de kaboutertraining op ons sportcomplex.,of stuur een e-mail naar; jeugdbestuur@msv71.nl of neem contact op met onze jeugd onderbouwcoördinator; Ron van Straaten.


Kaboutervoetbal is een feest voor jong en oud! Wij wensen alle M.S.V.'71 kabouters veel plezier dit nieuwe seizoen!

Comments


bottom of page