top of page

M.S.V.’71 kabouters trainen op woensdag vrolijk door!


Elke woensdagmiddag kunnen kinderen vanaf 4 jaar lekker voetballen bij de M.S.V.’71 kaboutertraining. Vanwege de coronamaatregelen vinden de trainingen gewoon plaats op het hoofdveld van M.S.V.'71 in de Steendijkpolder. Normaal trainen de kabouters in de winterperiode binnen in de zaal.


Het kaboutervoetbal bij M.S.V.'71 is al vele jaren populair en goed bezocht. Vele kabouters zijn er de afgelopen jaren doorstroomd naar onze jeugdafdeling. De nieuwe enthousiaste trainsters Anouk en Dione doen het erg leuk en met heel veel plezier. Alle kinderen genieten wekelijks volop. Het kan ook niet mooier; gezellig samen een uurtje voetballen met leeftijdgenootjes en in de pauze wat drinken met wat lekkers erbij.

Liefhebbers; meisjes en jongens van 4 t/m 6 jaar zijn elke woensdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur bij M.S.V.’71 welkom voor een leuk voetbal uurtje onder leiding Anouk en Dione en de ervaren gastheer Hans ter Beek.


De eerste 2 maanden kan je gratis deelnemen aan het kaboutervoetbal. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee naar het mooie sportcomplex in de Steendijkpolder, alle kinderen die willen voetballen zijn welkom.

Voor meer informatie kan er gemaild worden naar: kabouters.msv71@outlook.com

Comments


bottom of page