M.S.V. ’71 kantine kleurt oranje

Vrijdag 25 november keek bijna de gehele jeugd vanaf de jo 11 samen naar het Nederlands Elftal. De kantine was gevuld met een groot scherm, veel oranje en heel veel kinderen. Al heel snel klonk er een oorverdovend getoeter en gejuich toen Nederland op 1-0 voorsprong kwam door een doelpunt van Gakpo. Tijdens de wedstrijd werden de kinderen allemaal voorzien van lekkere hapjes en limonade. Ook werd er een recordhoeveelheid patat

gebakken en snoep gegeten.

In de rust gingen de meeste kinderen het voetbalveld op om lekker een balletje te trappen met elkaar. Een aantal vond dat zo leuk dat ze de 2e helft niet terugkeerde in de kantine. Diegene die wel terug waren gekomen zagen helaas Ecuador snel op gelijke hoogte komen. Dit had gelukkig geen invloed op de gezellige sfeer in de kantine. Ondanks de aanmoedigingen van de kinderen in de kantine wist Nederland niet meer te scoren. Ondanks het gelijke spel kijken we terug op een super gezellige middag/avond.