top of page

M.S.V.’71 kantine ondergaat metamorfose!


Groot en goed clubnieuws; vanaf zondag 23 juni zal onze kantine gedurende zomerstop een aantal weken verbouwd en gerenoveerd worden. Dit als vervolg op het lopende, meer jaren ‘nieuwbouw en renovatieproject’, van ons sportcomplex.

 

Een prachtig ingezet plan en uitdaging van onze bouwcommissie om onze accommodatie toekomst bestendig te maken.

 

Eind 2018 werd ons nieuwe kleedkamergebouw opgeleverd en in de coronajaren 2020/2021 zijn onze bestaande kleedkamers heringedeeld en fraai opgeknapt. Hierdoor zijn wij nu in het rijke bezit van 15 mooie kleedkamers, een scheidsrechterkleedkamer en een met 5 individuele kleedruimtes met douches.

 

In die periode werd ook onze keuken, commissiekamer en toiletgroep in de kantine gerenoveerd. Alles bij elkaar een gigantische en duurzame investering van zo’n 1 miljoen euro! Mede mogelijk gemaakt door onze gemeente (75% voor de nieuwbouw), onze Stichting Vrienden van M.S.V.’71, het Fonds Schiedam Vlaardingen en het De Groot Fonds en de BOSA-regeling van onze overheid. En daarbij natuurlijk de geweldige inzet en bijdrage van vele vrijwilligers en sponsors.

 


Na een lange voorbereiding en overleg volgt deze zomer dan de ‘finishing touch’ van onze kantine renovatie en verduurzaming. Vanaf eind juni wordt onze kantine inclusief het fust en materiaalhok aangepakt. Dit houdt o.a. in de aanleg van vloerverwarming en nieuwe tegelvloeren, nieuwe indeling en uitstraling van de bar, een betere akoestiek en nieuw meubilair. De aanleg van de vloerverwarming in de kantine, betekent dat onze vereniging volledig van het gasgebruik af kan. Alle onze ruimtes van onze accommodatie zijn na de zomerstop dan voorzien van vloerverwarming en gekoppeld aan een warmtepomp.

 

De coördinatie van de kantinerenovatie is in handen van ons bestuurslid-bouw en onderhoud; Hans Frerichs. Bij alle voorbereidingen zijn Ronald Ducaneaux namens de Stichting Vrienden van M.S.V.’71, Erik de Gier vanwege zijn expertise en Anouschka van Zandvliet namens de barcommissie betrokken. In het beginstadium is er door een interieurarchitect advies uitgebracht. Het wordt dan ook een mooie metamorfose met ook oog voor de geschiedenis van onze 53-jarige vereniging! Het project zal grotendeels worden gefinancierd door eigen middelen en de Stichting Vrienden van M.S.V.’71. Verder zijn aanvragen nodig en inmiddels gedaan bij verschillende fondsen.

 

Als middelpunt staat Hans open voor alle hulp met de kantine verbouwing, deze zomer.

 

We starten op zondag 23 juni; liefhebbers en MSV-ers zijn welkom om te helpen!  

 

Op naar een nog mooier M.S.V.’71!

 

Het bestuur van M.S.V.’71

 

Comments


bottom of page