top of page

Update Led verlichting veld 2 !!

M.S.V.'71 werd eerder blij verrast door de Gemeente Maassluis met de mededeling dat er led verlichting geplaatst wordt bij de velden 1 en 2.


Dat is toch wel bijzonder goed nieuws voor onze club. Zeker in deze tijd van dure energie.

Bij het 2e veld krijgen we 6 nieuwe masten met led armaturen en bij het 1e veld zijn reeds nieuwe armaturen geplaatst. Deze masten zijn nog maar een paar jaar oud.

Op maandag 8 mei is de firma "Sportverlichting.com begonnen met het verwijderen van de oude masten en het graven van de geulen voor de bedrading. Voor deze werkzaamheden zijn ruim 3 dagen uitgetrokken dus kan op veld 2 even niet getraind en gespeeld worden. Uiteraard kan uitgeweken worden naar veld 3. Het plaatsen van de masten is uitgesteld tot na het weekend.

De 1e paal is afgesneden en wordt neergelegdDe geul voor de bedrading

Omdat genoemde werkzaamheden tegen zaten (de losse grond) moest een andere machine komen om de lichtmasten in de grond te zetten, dit gebeurt pas na het weekend dus moet voor komend weekend uitgeweken worden naar veld 3.M.S.V.'71 is al langere tijd bezig met het verduurzamen van de accommodatie. En dit was nog een van de punten, die hoog op het verlanglijstje van het bestuur van M.S.V.'71 stond.


Het verduurzamen van de accommodatie en het bewust bezig zijn met het milieu is op zich al heel positief. Maar er is ook nog een heel gunstig neveneffect. Namelijk de besparing op energiekosten, die het plaatsen van de led verlichting met zich meebrengt..


Het bestuur van M.S.V.'71 wil daarom hierbij graag nogmaals haar grote dank uitspreken aan de Gemeente Maassluis voor dit mooie initiatief.Comentários


bottom of page