top of page

M.S.V.’71 laat kans op doorbekeren liggen


Afgelopen donderdagavond schakelende M.S.V.’71 zich min of meer zelf uit in het KNVB-bekertoernooi. Hiermee liet het een unieke kans om in de volgende ronde te komen liggen. En dat was niet nodig geweest.


De thuisploeg was het eerste half uur de bovenliggende partij en creëerde maar liefst drie levensgrote kansen om op voorsprong te komen.


Maar dat doelpunten maken een gave is, bleek maar weer eens. Want Arno van Zweden en Jack van de Vlugt faalden helaas vrij voor het doel van vv Meerburg.


En bij het eerste gevaar van vv Meerburg hielp verdediger Jasper van Veen de gasten uit Zoeterwoude door de bal ongelukkig in eigen goal te schuiven.

Dit betekende tegen de verhouding in; 0-1 na 32 minuten. Deze onnodige achterstand was ook de ruststand.

Na de thee wilde en ging M.S.V.’71 op zoek naar de gelijkmaker maar kwam vv Meerburg ook veel beter aan voetballen toe.


Het veldoverwicht van de Maassluizers was hierdoor in 2e helft een stuk minder. Het bekerduel kwam meer in balans.


Ricardo de Jager wordt hier van de bal gezet


Grote uitgespeelde kansen bleven echter uit aan beide kanten. In de 60e minuut schoof Jack van de Vlugt nog een bal net aan de verkeerde kant van de paal. Keeper Bart Voskamp hield zijn team een kwartier voor tijd met een prachtige redding nog in de bekerrace. Maar een echt zwart/wit offensief richting de 1-1 ontbrak. Het bleef uiteindelijk dus 0-1 en kwamen er geen strafschoppen.

Hiermee werd M.S.V.’71, in een verder sportieve wedstrijd tegen een leuke tegenstander, uitgeschakeld in het KNVB-bekertoernooi.


Hoopvol met het oog op het vervolg van de competitie is dat M.S.V.’71 niet veel kansen weggaf en dat Jeremy van Loenen en Bradley van Stralendorff weer inzetbaar zijn.


Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld


Bart Voskamp, Michael de Bruin (Ricardo de Jager) , Paul Dorsman, Jasper van Veen, Ben Wesselius, Jeremy van Loenen (45 Brady van Stralenhoff), Matthijs Jansen, Rogier Pon, Rick de Jonge, Jack van der Vlugt, Arno van Zweden

Zaterdag 28 oktober speelt M.S.V.’71 om 14:30 uur een waterweg derby in Vlaardingen tegen Deltasport.

Comments


bottom of page