top of page
  • duucie

M.S.V.’71 Mega Sponsoravond met Jan Boskamp

Voetbalvereniging M.S.V.’71 organiseert tijdens de 27e Megaweek op donderdag 25 april een ‘Mega Sponsoravond’ in de feesttent.


Als grote dank voor de trouwe steun aan de vereniging nodigt M.S.V.’71 alle sponsors en relaties uit voor een geheel verzorgde avond. Alle sponsors en relaties van onze zwart/witte club ontvangen exclusief een uitnodiging om zich aan te melden voor deze besloten avond.Centraal zal de populaire ‘Dick Voormekaar (Feyenoord) podcast’ van Michel van Egmond en Martijn Krabbendam staan. Rotterdammer; Michel van Egmond is als journalist en schrijver bekend van de vele voetbalboeken als Gijp, Kieft en de Snor van Kiprich. Maassluizer en oud zaalvoetbalcoryfee van M.S.V.’71; Martijn Krabbendam is o.a. bekend van VI als Feyenoord watcher.Als hoofdgast komt voetbalicoon; Jan Boskamp naar de Megaweek feesttent! Deze oer-Feyenoorder; won als speler o.a. de Wereldcup en Uefacup en werd maar liefst 3x kampioen met de Rotterdammers. In België heeft hij als speler en trainer ook vele prijzen gewonnen. Boskamp speelde mee op het WK 1978. Komend seizoen stopt hij als analist bij VI Inside.


Met de ‘Dick Voormekaar podcast’ en de komst van Jan Boskamp staat er dus een geweldig programma. De podcast wordt live opgenomen rondom de wedstrijd; GA Eagles-Feyenoord op het podium in de tent.


Natuurlijk worden alle aanwezigen deze avond bijgepraat over de stand van zaken en nieuwste ontwikkelingen rondom M.S.V.’71. Tenslotte zal er nog een actie gehouden worden voor het goede doel; ‘Voedselbank Maassluis’.


Het wordt dus een unieke avond die niet gemist mag worden, wij kijken dan ook uit naar de komst van vele M.S.V.’71 sponsors en relaties.


Vanaf 19:30 is de ontvangst in de feesttent en om 20:00 start het programma. Zorg dat je erbij bent als sponsor of steunpilaar van onze vereniging.


Alle M.S.V.’71 of Megaweek sponsors kunnen zich met 3 introducés aanmelden via de link: https://www.msv71.nl/sponsoravond 


Voor vragen over de Mega sponsoravond kan er gemaild worden naar actie@MSV71.nl
Comments


bottom of page