top of page
  • duucie

M.S.V.’71 Megaweek kaartverkoop gaat heel hard!

De kaartverkoop voor de feestavonden van de 27e Megaweek gaat dit jaar nog sneller dan de voorgaande jaren. Natuurlijk ook niet vreemd met de geweldige line up van dit jaar.

Zaterdagavond 20 april staat traditiegetrouw de Nacht van M.S.V.’71 (18+) op de Megaweek kalender. Ook dit jaar is er weer een gezellig programma voor alle liefhebbers samengesteld. Met de gezellige volkszanger John West, één van Nederlands beste zangeressen; Emma Heesters, huiszanger en spreekstalmeester Ad van Opstal en heerlijke meezing en dans nummers van twee ABBA ‘look a like’ zangeressen in de feesttent. Wil je ook bij deze mega gezellige avond aanwezig dan is het verstandig om snel een kaartje (€ 25,-) te kopen,. De verkoop gaat dit jaar erg had en we verwachten op korte termijn de laatste kaart te verkopen.


Vrijdag 26 april is het tijd voor de legendarische OranjeParty (16+). Dit jaar komt de ‘Après Skihut on Tour’ het uitbundige publiek vermaken met velen feestnummers. Al jaren is de OranjeParty ver van te voren uitverkocht en ook dit jaar zijn we al bijna door de kaarten heen. Dus twijfel niet koop vandaag nog je kaartje á € 17,50.

Wil je in het bezit komen van één van de laatste kaartjes voor de Megaweek feestavonden ga dan naar www.megaweek.nl/kaartverkoop .

Binnenkort volgt er nog meer informatie over het hele programma van de 27e Megaweek. Houd deze website www.megaweek.nl en de Schakel (Nieuwsblad Maassluis) dus goed in de gaten. Tijdens de 27e editie zal M.S.V.’71 zich weer inzetten voor de voedselbank Maassluis.


Comments


bottom of page