top of page

M.S.V.'71 na zwakke 1e helft al heel snel klaar in nacompetitie.


Een door schorsingen en blessures gehavend M.S.V.'71 is er niet in geslaagde om 'sGravendeel van zich af te schudden in de 1e ronde van de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. De 0-3 rust stand na een slechte 1e helft kwam het elftal van trainer Paul van Loenen niet meer te boven. Het werd uiteindelijk 1-3. Daarmee is M.S.V.'71 uitgeschakeld in de nacompetitie en speelt volgend seizoen weer in de 4e klasse.

Hoofdsponsor: SEGMENT


De verwachtingen waren best hoog gespannen bij thuisploeg M.S.V.'71. Het ijzersterke seizoen, waarin de titel op een haar na op doelsaldo werd gemist gaf daar zeker aanleiding toe. Maar in de 1e wedstrijd van de nacompetitie ging het behoorlijk mis bij de ploeg uit Maassluis. Natuurlijk deed het gemis van vaste basis krachten Matthijs Jansen (geschorst), Jasper van Veen (geschorst) en Paul Dorsman (geblesseerd) zich gelden, maar de selectie van M.S.V.'71 is breed genoeg om dit gemis op te kunnen vangen.


Kevin Edmilson Santos gaat neer binnen de zestien


En het begin was ook nog niet eens zo slecht. Want na amper 5 minuten had M.S.V.'71 al op voorsprong kunnen komen als scheidsrechter Joost Hoogerbrugge de bal op de stip had gelegd nadat Kevin Edmilson Santos binnen de zestien tegen het gras was gewerkt. Maar dat gebeurde niet en al heel snel namen de bezoekers uit s'Gravendeel het heft stevig in handen.


Mo had het lastig

Dat kwam vooral omdat M.S.V.'71 geen grip kreeg op Ryan Aarnoudse. De razendsnelle en uitstekend spelende rechterspits was Mohammed Rasuli vaak te snel af en omdat ook de rugdekking ontbrak bij de Maassluizers was het wachten op doelpunten aan de kant van 's Gravendeel.

Mohammed Rasuli had het lastig tegen Ryan Aarnoudse Dat had al na 11 minuten kunnen gebeuren toen Perry Huisman een panklare voorzet van Ryan Aarnoudse hoog over schoot. M.S.V.'71 kwam met de schrik vrij. Maar 2 tellen later was het wel raak. Opnieuw stond Aarnoudse aan de basis en deze keer was Perry Huisman wel succesvol. (0-1).


Na die tegenslag kwam M.S.V.'71 nog moeilijker in zijn spel. De sterkhouders voorin werden nauwelijks bereikt en omdat ook Jeremy van Loenen vrij diep speelde kreeg het middenveld en de defensie van de thuisploeg het zwaar te verduren. Tel daar bij de persoonlijke fouten op van Rick de Jonge en Sergio van Staalduinen en de 0-3 achterstand bij rust is verklaard. Bij de 0-2 van Ryan Aarnoudse gaf eerst Rick de Jonge een cadeautje weg.


Ryan Aarnoudse (nr 7) schiet de 0-2 binnen


En vlak voor de pauze weigerde Sergio van Staalduinen de bal eenvoudig weg te werken. In plaats daarvan probeerde hij op de rand van zijn eigen zestien het voetballend op te lossen. Het leverde Dejan Bislimi een niet te missen kans op. En dat gebeurde ook niet. M.S.V.'71 ging daardoor rusten met een 0-3 achterstand.


Arno van Zweden

Na de pauze kwam bij M.S.V.'71 Arno van Zweden in de ploeg voor Rick de Jonge. Nadat de bezoekers al heel snel de kans op 0-4 door M.S.V.'71 doelman Marnix Louter geblokkeerd zagen worden, pakte M.S.V.'71 eindelijk de draad op. Met name invaller Arno van Zweden had een positieve invloed op het spel van de thuisploeg. De talentvolle van Zweden testte eerst doelman Rienier Toes met een gevaarlijk schot en even later wist hij Joel Meijnckens in de diepte te vinden. Diens voorzet op maat kwam bij Jack van der Vlugt, die doelman Toes op zijn pad vond.De jonge talentvolle Arno van Zweden viel goed in


Rode kaart voor Rogier PON

Maar met nog iets meer dan een half uur op de klok kreeg M.S.V.'71 een nieuwe domper te verwerken. Rogier Pon maakte op het middenveld een overtreding. Scheidsrechter Hoogerbrugge trok hiervoor de gele kaart. Maar de arbiter werd gecorrigeerd door zijn grensrechter, die de overtreding rood waard vond. De scheidsrechter ging daarin mee en stuurde Pon naar de kleedkamer. Trainer Paul van Loenen kon die beslissing maar moeilijk verkroppen en maakte dat de leidsman in woord en gebaar duidelijk. Het kostte van Loenen 2 gele kaarten en moest de wedstrijd van achter de afrastering verder volgen.


De wedstrijd was daarmee wel gespeeld. 's Gravendeel beperkte zich voornamelijk tot het consolideren van de riante voorsprong. Maar daarmee hadden de bezoekers het best nog lastig. Het pleit voor de ploeg van Paul van Loenen dat ze tot het einde toe bleven vechten voor een beter resultaat. Jack van der Vlugt, Joel Meijnckens en Jeremy van Loenen kregen goede kansen om de stand een beter aanzien te geven. Uiteindelijk lukte het Joel Meijnckens, die evenals Kevin Edmilson Santos en Mohammed Rasuli na dit seizoen naar HBSS vertrekt om de eer te redden. (1-3).Joel Meijnckens redde voor M.S.V.'71 de eer


Deze nederlaag betekent uiteindelijk een teleurstellend slot van seizoen waarin M.S.V.'71 goed heeft gepresteerd, maar net tekort kwam om promotie naar de 3e klasse te bewerkstelligen.


Voor M.S.V.'71 kwamen deze middag de volgende spelers in het veld:

Marnix Louter, Joey Frerichs, Rogier Pon, Ricardo de Jager, Mohammed Rasuli, Jeremy van Loenen, Rick de Jonge (45 Arno van Zweden), Sergio van Staalduinen (77 Sven Schipper), Kevin Edmilson Santos, Jack van der Vlugt, Joël Meijnckens.


Aad Cordia maakte weer foto's van deze wedstrijd. Deze zijn via bijgaande link te zien en te downloaden


댓글


bottom of page