top of page

M.S.V.'71 neemt afscheid van Harry van Kapel, Jan Poulus en Gerrit Kuipers


Bij de laatste selectie training van dit seizoen nam M.S.V.'71 afgelopen donderdag avond officieel afscheid van trainer Harry van Kapel , assistent trainer Jan Poulus en keeper trainer Gerrit Kuipers.


In verband met het corona virus was het afscheid wat anders dan anders. De spelers luisterden op het veld op gepaste afstand naar bestuurslid technische zaken Paul van Loenen." Van jou nemen we niet echt afscheid" zei van Loenen met een knipoog tegen de vertrekkende Harry van Kapel. " Want bij alle clubs waar je tot nu toe gewerkt hebt, ga je nog steeds wel eens langs om te kijken of om gewoon een baco te drinken. Je hebt in het begin wel moeten wennen aan M.S.V.'71. Jouw professionele instelling strookte niet altijd met hoe het hier soms ging. Uiteindelijk we hebben 2 jaar lang prettig met elkaar samengewerkt en wensen je veel plezier en succes met alles wat je nog gaat doen".
De vertrekkende trainer vertelde dat hij 2 jaar geleden graag naar M.S.V.'71 kwam. " Ik had veel goede verhalen gehoord over de club. Vooral over de 3e helft en dat het een gezellige vereniging was. En dat klopte. Ik heb het hier goed naar mijn zin gehad. Ik heb hier gewerkt met een geweldige groep. Ik was wel eens boos en ging dan uit mijn dak, maar vrij snel zakte dat dan weer en gingen we gewoon weer verder. Ik heb geen nieuwe club. Geen verplichtingen. Lijkt me heerlijk. Volgens mijn vrouw houd ik dat niet vol. Maar dat zal de toekomst leren".
Ook Jan Poulus en Gerrit Kuipers werden door Paul van Loenen bedankt voor jarenlange bewezen diensten. Beiden zijn al meer dan 30 jaar op heel veel manieren verbonden aan " hun" club. In een uitgebreid interview komen zowel Jan als Gerrit terug op hun tijd bij M.S.V.'71. Dat interview verschijnt binnenkort op deze website.
Voor de 3 vertrekkende mannen was er een gepast afscheid cadeau. Aanvoerder Jack van der Vlugt overhandigde dit aan Harry van Kapel. Jan Poulus kreeg het cadeau uit handen van Joey Frerichs. De speler, waar hij het langst (zowel in de jeugd als in de selectie) mee gewerkt heeft. En huidige selectie keeper Marnix Louter verraste Gerrit Kuipers met een aandenken aan zijn M.S.V.'71.

Na de corona crisis wordt het afscheid van de 2 M.S.V.'71 iconen Jan Poulus en Gerrit Kuipers nog een keer overgedaan. Dan mogen beiden een team samenstellen van spelers waar ze mee gewerkt hebben. Die spelen dan tegen elkaar. Iets om naar uit te kijken.

Comments


bottom of page