top of page

M.S.V.’71 neemt na dit seizoen afscheid van trainer Paul van Loenen


In goed overleg met het bestuur van M.S.V.’71 stopt Paul van Loenen aan het eind van dit seizoen als hoofdtrainer bij de 4e klasser uit Maassluis -west. Het wordt tijd voor een frisse wind rondom de selectie is de gezamenlijke conclusie. Vele spelers hebben van Loenen al lang als trainer; zowel bij de jeugd als selectie.


Vier jaar geleden ging de wens van van Loenen om hoofdtrainer te worden bij ‘zijn’ club in vervulling. M.S.V.’71 is immers de vereniging waar Paul begon met voetballen. Na succesvolle jaren als trainer van verschillende M.S.V.’71 jeugdteams en het vrouwenelftal en een periode als middelpunt TC, volgde hij in 2020 Harry van Kapel op als hoofdtrainer.


Het eerste seizoen 2020-2021 werd vroegtijdig afgebroken door het coronavirus. In het tweede seizoen 2021-2022 liep van Loenen met M.S.V.’71, na een uitstekend jaar, op doelsaldo het kampioenschap mis en verloor daarna in de eerste ronde van de ‘nacompetitie om promotie’. Vorig seizoen eindige M.S.V.’71 in de middelmoot van de 4e klasse.


Dit seizoen strijdt M.S.V.’71 in een sterke 4e klasse tegen de verzwaarde degradatie regeling. Met nog 9 duels te spelen staat de Maassluise club momenteel op een ‘nacompetitie tegen degradatie’ plaats. Iets wat van Loenen met de zwart/witte brigade uiteraard dit voorjaar in de resterende wedstrijden wil voorkomen.


Het bestuur van M.S.V.’71 is Paul van Loenen zeer dankbaar voor zijn grote inzet en bijdrage in de afgelopen jaren op meerdere vlakken voor de vereniging.


M.S.V.’71 zal de komende periode op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Comments


bottom of page