top of page

M.S.V.'71 onderscheiden met Bokaal der Gemeente Maassluis


Onze geweldige club werd afgelopen vrijdag enorm verrast door de Gemeente Maassluis. Want Burgemeester Edo Haan kwam onverwacht naar ons sportpark om aan M.S.V.'71 de gemeentelijke onderscheiding Bokaal der Gemeente uit te reiken.


De WOS heeft aandacht besteed aan deze voor onze club geweldige gebeurtenis. Hieronder vindt U het verhaal van de WOS met de foto ,die is gemaakt door Annet Moerman.Foto gemaakt door Annet Moerman


"De club, die dit jaar het 50-jarig jubileum viert, krijgt de onderscheiding voor jarenlange inzet en betrokkenheid bij de Maassluise samenleving.


Volgens burgemeester Haan verdient de jarige voetbalclub de gemeentelijke onderscheiding, omdat de club veel meer doet dan alleen voetballen. "MSV'71 is een vereniging die past bij de stad. Een club die mensen verbindt en bijdraagt aan ontmoeting. Het bestuur van de club is zich zeer bewust van de maatschappelijke rol van een sportvereniging in de samenleving. MSV'71 geeft daar op een geweldige wijze invulling aan", aldus de burgemeester.


De Bokaal der Gemeente wordt uitgereikt aan niet-natuurlijke personen, al dan niet gevestigd binnen de gemeente, die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente".


Het bestuur van M.S.V.'71 is super trots op deze onderscheiding en ziet het als een grote stimulans om op de ingeslagen weg voort te gaan

Comments


bottom of page