top of page

M.S.V.’71 ontvangt Waterwegkoor Maassluis met open armen!


Vanaf het nieuwe jaar biedt M.S.V.’71 een warm onderkomen aan het Waterwegkoor Maassluis. Om de twee weken zal het koor op de maandagavond repeteren in de M.S.V.’71 kantine.


De band met het Waterwegkoor Maassluis is al velen jaren uitstekend. Deze is ontstaan tijdens de Megaweek waar het koor jaarlijks optreedt. Na een keer, uit nood, voor een repetitieavond uitgeweken te zijn naar onze kantine, is de wens ontstaan. De akoestiek bleek voortreffelijk en voor herhaling vatbaar. Daarnaast zingen een aantal M.S.V.’71-ers mee in het leuke koor.


Zo is het muzikale (voet)balletje gaan rollen. De afgelopen periode is er gezamenlijk toegewerkt naar een duurzame samenwerking op papier. Op maandag 12 december jl. werd de samenwerkingsovereenkomst in de M.S.V.’71 bestuurskamer ondertekend en beklonken door bestuursleden Elly Wiegmann en Toby Nieuwland van het Waterwegkoor en Jacques vd Vlugt en Martin van Zweden van M.S.V.’71. Uiteraard werd het glas geheven op een mooie samenwerking.Ondertekening van het contract door bestuursleden Elly Wiegmann en Toby Nieuwland van het Waterwegkoor Maassluis


Op maandag 9 januari trapt het Waterwegkoor Maassluis, op hun nieuwe thuisbasis, af met een nieuwjaarsreceptie en een frisse start van het nieuwe jaar 2023. Vanaf dan zal er om de 14 dagen mooi en gezellig gezang te horen zijn bij M.S.V.’71.


Op zondag 23 april zal het koor ook weer te zien en te horen zijn in de mega feesttent tijdens het Meezingmatinee.


Comments


bottom of page