top of page

M.S.V.'71 op bezoek bij De Eretribune ESPN.

Op zaterdagavond 2 maart was een delegatie van MSV'71 Walking Football, bestuur en selectie aanwezig bij de directe uitzending van de Eretribune ESPN.De Eretribune is een praatprogramma op de zaterdagavond over actuele voetbal gebeurtenissen en wordt opgenomen in de Endemol Shine Nederland Studio's in Amsterdam en wordt geleid door het duo Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer. Verder waren aan de tafel bij deze twee aangeschoven, Hugo Borst, Kees Kwakman en Mario Been en de avond werd voor het publiek aan elkaar gepraat door oud profvoetballer van Vitesse Glenn Helder die ook niet onverdienstelijk als drummer fungeerde van de kleine huisband.

Deze avond stond in het teken van de wedstrijd Vitesse - FC Twente.

Behalve het Walking Footballteam was een groot gedeelte van de selectie, de voorzitter en secretaris afgereisd naar Amsterdam waar de groep in de enorme studio werd verwelkomd samen met nog twee andere voetbalteams.


Het team uit Maassluis.

Om de eerste honger te stillen stonden belegde broodjes klaar waarna de groepen naar de opnamestudio werden geleid waar de groepen hartelijk welkom werden geheten door Glenn Helder, ook oud voetbalprof van Vitesse, die de hele introductie en het uitleggen van de gang van zaken tijdens de opnames op zich nam. Verder zorgde hij voor de goede sfeer en legde de gedragsregels uit.


Drummer en spreekstalmeester Glenn Helder met Piet van Loenen


Tijdens de periodes dat er geen opnames waren kon iedereen rustig rondwandelen, of op de foto gaan met de mensen aan de tafel. Hugo Borst kwam zelf met de hapjesschaal langs en werd het publiek rijk voorzien van drankjes en hapjes.


Mario Been wilde graag op de foto met Rob Planken en Wilma


Na afloop van de toch wel lange avond kreeg iedereen een hoodie met ESPN logo mee naar huis.


Zonder meer een geslaagde avond waarbij het MSV'71 team indruk maakte met het clublied van MSV'71, prima begeleid door de huisband.
Comments


bottom of page