top of page

M.S.V.'71 opnieuw met lege handen
Hoofdsponsor : SEGMENT


Balsponsor : EM Sporting


Ook in het 2e competitie treffen van dit seizoen bleef M.S.V.'71 aan de verkeerde kant van de score. In eigen huis verloor M.S.V.'71 verdiend van titelkandidaat Victoria'04. Het werd uiteindelijk 0-3. Een score die misschien een beetje geflatteerd was.

Nadat de shirtsponsors van M.S.V.'71 eerder op de dag in het zonnetje waren gezet en ook de bezoekers uit de wijken rondom M.S.V.'71 in het kader van burendag waren getrakteerd op koffie met wat lekkers kon het keurkorps van M.S.V.'71 deze middag flink aan de bak tegen de uitgesproken titelkandidaat Victoria'04.

M.S.V.'71 trainer Paul van Loenen had in zijn aanpak voor deze wedstrijd gekozen voor een behoudende speelwijze. In een 5-3-2 opstelling had van Loenen zich aangepast aan de sterke opponent uit Vlaardingen. Vleugelaanvaller Jack van der Vlugt speelde deze middag verrassend als extra verdediger aan de rechterkant. De 2-mans voorhoede bestond uit Christian van der Pol en Adzine Akachar. De razendsnelle Kevin Edmislon Santos had met deze speelwijze op de counter zijn waarde kunnen bewijzen, maar Edmison Santos ontbrak wegens ziekte.


Het was druk op de helft van M.S.V.'71


Victoria'04 wilde snel zaken doen deze middag en ontwikkelde een groot veldoverwicht. De thuisclub deed niet veel meer dan tegenhouden. Nadat de bezoekers een paar halve mogelijkheden niet hadden weten te verzilveren, kregen de gastheren na een kwartier onverwacht een grote kans om (onverdiend) op voorsprong te komen. Jack van der Vlugt profiteerde handig van 2 Vicortia'04 verdedigers, die elkaar in de weg liepen. De M.S.V.'71 aanvoerder koos voor de trekbal op Christian van der Pol in plaats van zelf te schieten.

Het was een van de weinige aanvallende stuiptrekkingen van M.S.V.'71. De gasten uit Vlaardingen bleven de wedstrijd domineren. Op het Vlaardinge middenveld mocht de uitstekende spelende Remon van Prooijen zich uitleven met het bepalen van het spel. De beloning kwam halverwege het eerste bedrijf. Een hoekschop kwam bij Denzel Asmus, die eenvoudig raak kopte. (0-1).


Denzel Asmus kopt uit een hoekschop de 0-1 binnen


Toch had M.S.V.'71 tegen de verhouding in best nog met een gelijke stand kunnen gaan rusten toen Adzine Akachar na een combinatie met Jack van der Vlugt en Jeremy van Loenen in kansrijke positie was gemanoeuvreerd. Maar doelman Jochem van der Hoff liet zich niet verschalken en pareerde de inzet van Akachar uitstekend. Het was de enige redding van belang, die van der Hoff voor de pauze moest doen.

Na de pauze bleef Mohammed Rasuli bij M.S.V.'71 achter in de kleedkamer. Hij werd vervangen door Dennis Veldkamp. Het veranderde weinig aan het spelbeeld van voor de pauze. Binnen een paar minuten had Victoria;04 de voorsprong al kunnen verdubbelen, maar de panklare voorzet van Nailey Girigorie werd nipt gemist door de inglijdende Roy Meerten.


Roy Meerten komt een teennagel tekort om vlak na de pauze de 0-2 binnen te schieten


Daarna deed M.S.V.'71 iets terug via de linkerkant. Beide keren stond de mee opgekomen linkerverdediger Tom Leinweber aan de basis. Maar de kansen van Christian van der Pol en Adzine Akachar waren niet groot genoeg om echt gevaar te stichten. Dat was aan de andere kant wel het geval toen Denzel Asmus een hoekschop via een volley binnenschoot. Maar de technisch begaafde aanvaller vond doelman Wesley van 't Wout op zijn pad.

Met nog een half uur te spelen moest M.S.V.'71 verdediger Paul Dorsman met een (oude) liesblessure naar de kant. Hij werd vervangen door Rogier Pon. De invaller had zich onmiddellijk onsterfelijk kunnen maken, want nadat 2 Victoria'04 verdediger elkaar in de weg liepen viel de bal voor de voeten van Pon. Maar diens inzet ging net naast.

Toen Vicotia'04 een paar minuten later de voorsprong verdubbelde was de wedstrijd gespeeld. Een geweldige pass van Remon van Prooijen bereikte de razendsnelle Nailey Girigorie. Diens aanname was subliem en ook zijn voorzet was prima. Uiteindelijk schoot Roy Meerten de 0-2 binnen.

In de slotfase kwamen de bezoekers ook nog op 0-3. Een pass van achteruit bereikte de buitenspel staande Nailey Girigorie. Maar M.S.V.'71 grensrechter Michael de Bruin dacht daar duidelijk anders over en hield de vlag naar beneden. Daarna was het voor Lars de Visser een koud kunstje om de eindstand op het bord te schieten.

Niet alleen nam Victoria'04 de 3 punten mee naar Vlaardingen, maar ook bij het Rad van Fortuin gingen de Vlaardingers, die in Maassluis lang nagenoten van deze belangrijke overwinning met veel prijzen aan de haal,.

Voor M.S.V.'71 betekent dit de 2e nederlaag op rij en is na 2 wedstrijden nog zonder punten en zonder doelpunten. En ook zaterdag a.s. wacht opnieuw een zware klus.Want dan gaat de formatie van Paul van Loenen op bezoek bij het sterke FC Maense.

Voor M.S.V.'71 kwamen deze middag de volgende spelers in het veld:

Wesley van 't Wout, Jack van der Vlugt, Mohammed Rasuli (45 Dennis Veldkamp), Jasper van Veen, Paul Dorsman (60 Rogier Pon),Tom Leinweber , Jeremy van Loenen, Matthijs Jansen, Rick de Jonge, Adzine Akachar, Christian van der Pol (Dylan Dijksman)

Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABedDD65x2VFU9Q&id=C3C16DCE15A6818F%218555&cid=C3C16DCE15A6818F


Comments


bottom of page