top of page

M.S.V.'71 PR commissie verwelkomt Jack van der Vlugt


Eerste elftal speler Jack van Vlugt gaat per ingang vanaf heden onze PR commissie versterken. Dit houdt in dat Jack, de vaste waardes Martin en Nico gaat helpen met allerlei promotiezaken in belang van onze club. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, want alle hulp is welkom.


Het aanbod van Jack komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen, want hij komt uit een echte M.S.V.'71 familie. Zowel zijn vader Jacques en zijn oom Hans verdedigde jarenlang onze zwart/witte kleuren. Vanzelfsprekend waren zijn moeder; Carin en zussen ook veel op ons sportcomplex te vinden. Charelle en Nicole sloegen vroeger geen playbackshow over. Momenteel is zijn vader bestuurslid algemene zaken. Kortom, het zwart/witte bloed stroomt bij de familie van der Vlugt door de aderen. En bij Jack is dat niet anders.


Zo traint hij al een aantal seizoenen onze jeugd en hielp hij vorig jaar mee met de sponsorwerving voor de 24e Megaweek. En naast zijn grote inzet in onze hoofdmacht gaat Jack zich dus vanaf nu ook inzetten voor onze PR commissie.


Vanuit zijn commerciële basis en interesses gaat Jack zich bezig houden met onder andere; social media als linkedIn en instagram. Maar ook sponsoracties, werving en kledinginkoop. Zo heeft hij samen met de selectie spelersraad een fraai jubileumshirt ontworpen voor het jubileumseizoen. Deze zal binnenkort gepresenteerd worden. Verder zal Jack contact onderhouden met regionale media als het Voetbaljournaal en Waterwegsport.


Het doel van de PR commissie is om onze gezonde club, fitaal te houden en waar mogelijk financieel nog wat sterker te maken. Dat is best een uitdaging in deze 'corona' crisistijd. Maar waar een wil is een weg. En die is er zeker bij de enthousiaste Jack. Hij wil zowel sportief alsmede op PR gebied bouwen aan een mooie toekomst voor 'zijn' M.S.V.'71!Wij wensen Jack veel succes in de PR Commissie.


Het bestuur van M.S.V.'71

Comments


bottom of page