top of page

M.S.V.'71 renovatie in volle gang!


Het gaat maar door en door! Al drie maanden wordt er elke zaterdag door veel vrijwilligers aan ons renovatieproject gewerkt. De teller staat al op acht afgevoerde containers met puin.

Na het slopen en ontmantelen van onze oude kleedkamers is het sloopwerk de afgelopen weken grotendeels verplaatst naar onze kantine.

Naast de oude toiletten zijn inmiddels ook de gang, keuken en de commissiekamer flink onder handen genomen. En afgelopen weekend ontkwam de kantine niet aan de dadenkracht van onze vrijwilligers. Met een grote opkomst en de mouwen flink opgestroopt is er wederom een grote stap voorwaarts gemaakt. Het dak van onze kantine ging er nog net niet af, maar het hele plafond is eruit gehaald. Dit geeft al een heel andere ruimere sfeer en gezicht.
Maar we zijn er nog lang niet en zullen door de zure 'renovatie appel' heen moeten bijten. Alle hulp is en blijft daarom welkom, al is het maar om het financiële gat in de renovatiebegroting te dichten. Want; we gaan en zetten door!
Onze oude kleedkamers en kantine krijgen een ware metamorfose. Onze trouwe sponsors; Wallcare en Kugeko zijn in juni gestart met de opbouw werkzaamheden. Zij spelen een hoofdrol in onze renovatie en dat is beide bedrijven van harte gegund en toevertrouwd.
Zowel Kugeko als Wallcare hebben een groot MSV hart en dat zien we ook terug in de renovatie. De opgemetselde muren en zwarte gevelplaten zien er al fraai uit. En de reeds geplaatste kunststofkozijnen (incl. ramen) en deuren zijn van topkwaliteit. De komende weken start ook het binnenwerk zoals de aanleg van vloerverwarming in de kleedruimtes.

Kortom het wordt alsmaar mooier bij onze zwart/witte club. Hier staat onze geweldige bouwcommissie, onder leiding van ons bestuurlid Hans Frerichs, garant voor.
In de kleedkamergangen wordt gesproken over het wonder van Maassluis-west. Want daar begint het steeds meer op te lijken. Binnen 4 jaar een schitterend nieuw en gerenoveerd sportcomplex gerealiseerd met veel eigen inzet en middelen (incl. de Vrienden van MSV) tezamen met de steun van gemeente en fondsen.


Een grootse prestatie die niet vanzelfsprekend is voor elke voetbalvereniging. We kunnen als MSV-ers alleen maar trots zijn!

PS:

Speciale dank aan onze Jeroen voor de wekelijkse vroege ontvangst en Vanessa voor de fantastische verzorging elke zaterdag. Want het ene na het andere culinaire hoogstandje wordt er aan de vrijwilligers voorgeschoteld.


Het bestuur van M.S.V.'71

Comments


bottom of page