M.S.V'71 schiet met scherp tegen HMSH

In Den Haag heeft M.S.V.'71 de inhaal wedstrijd tegen HMSH op erg overtuigende wijze gewonnen. Na 90 minuten had de arme HMSH doelman maar liefst 16 keer een doelpunt moeten incasseren. Het bezoekende M.S.V.'71 eindigde het duel met een clean sheet.

Hoofdsponsor : SEGMENT

Het thuisduel in Maassluis eindigde destijds met 9-0. Dus de thuisploeg zou gewaarschuwd moeten zijn voor de aanvalsdrift van de ploeg uit Maassluis.

Maar ook nu was duidelijk dat het deze avond eigenlijk nooit een wedstrijd zou worden. HMSH trad aan met een veredeld jeugdteam omdat de basisploeg tegen Quintus weigerde de 2e helft te spelen waardoor de technische staf van HMSH hen nu niet meer als 1e elftal wil zien.

Het is dan ook niet zo gek dat er in Den Haag sprake was van eenrichtingsverkeer. Bij rust gaf het scorebord al 0-7 aan.

In het 2e bedrijf werd het nog veel erger voor de Hagenaars. Want M.S.V.'71 scoorde er lustig op los. Trainer Paul van Loenen gaf veel wisselspelers speelminuten. Zo mocht ook de jonge talentvolle doelman Bart Voskamp zijn officiële debuut maken. Hij werd niet gepasseerd.

Na 90 minuten gaf het scorebord 0-16 aan. De doelpuntenmakers waren Kevin Edmilson Santos (2 maal), Jack van der Vlugt, Joel Meijnckens (6 maal), Mohammed Rasuli, Mathhijs Jansen, Jeremy van Loenen en Hicham ait Yahya.

Het is maar goed dat de KNVB het komende seizoen gaat starten met een 5e klasse. Want dit soort wedstrijden met zo'n groot krachtsverschil is eigenlijk voor niemand leuk.