top of page

M.S.V.'71 selectie neemt voortouw in renovatie


Vanaf het begin van de 'intelligente lockdown' half maart wordt er elke zaterdag, op een veilige manier, keihard gewerkt aan de renovatie van onze oude opstallen.

Het is een trouwe groep geweldige vrijwilligers die elke zaterdag klaar staat voor onze club. De afgelopen weken zijn onze oude kleedkamers en de toiletgroep in onze kantine volledig ontmanteld.


Opvallend leuk is dat een deel van onze selectie hierbij voorop in de strijd gaat. Onze spits; Christiaan vd Pol sloopt wekelijks mee alsof hij tegen een ruige 4e klasse verdediger staat te beuken.


Onze snelle aanvaller; Jack vd Vlugt is zelfs met een kruiwagen niet bij te houden. Ook middenvelders Dylan Dijksman en Rogier Pon strijden er wekelijks geweldig op los. En Joey Frerichs leeft zich op zaterdag ook helemaal uit in oude kleedkamers. Geen scheidsrechter in de buurt gelukkig. Tom Leinweber is ook altijd van de partij en ontpopt zich in de puinhopen en ravage als een sieraad voor onze club. En ook Jasper, Dennis en de keeper Marnix werken zich uit de naad.Kortom, het is jammer dat er (nog) geen publiek bij mag, maar het is een lust voor het oog. Want er blijft weinig heel als de selectie boys zich op zaterdag uitleven. En dat is in deze sloopfase van de renovatie van grote waarde en zeker een compliment waard. Het is vrij uniek dat spelers van een eerste elftal zich zo enthousiast en belangeloos inzetten voor hun vereniging; super!Bij onze club zit het misschien wel een beetje in het DNA. Want eerdere MSV selecties liepen in het verleden al eens hun longen uit hun lijf vanuit Parijs voor een lichtinstallatie en later vanuit Berlijn voor onze tribune.

En nu maakt de harde kern van onze selectie dus helemaal de blits door hun hulp aan de grote renovatie. Met hun bijdrage geven ze een goed voorbeeld en werken ze ook nog eens aan teambuilding en clubgevoel.


Dat belooft wat voor de strijd op veld aankomend jubileum seizoen 2020-2021.


Ga zo door boys en natuurlijk alle andere renovatie vrijwilligers, zeer gewaardeerd en grote klasse!

Comentários


bottom of page