top of page

M.S.V.'71 selectie op trainingskamp naar Zuid Spanje

Op woensdag 8 Januari vertrekt de selectie van M.S.V. ’71 voor een vierdaags Trainingskamp naar het zuiden van Spanje, Torremolinos om precies te zijn. Onder de Spaanse zon zal de equipe van trainer Harry van Kapel zich onder optimale omstandigheden voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Het is voor M.S.V. ’71 reeds de vierde maal op rij dat er tijdens de winterstop naar Torremolinos wordt afgereisd. Op woensdagmiddag stapt het ruim 30 personen tellende gezelschap in het vliegtuig richting Malaga, waarna de selectie haar weg zal vervolgen naar het aan de boulevard gelegen Hotel MS Amaragua te Torremolinos.

Tijdens het trainingskamp werken de zwart-witten verschillende trainingen af en zal er een oefenwedstrijd worden gespeeld tegen derdeklasser Oud-Beijerland. Daarnaast is er met de jaarlijkse voetbalquiz, een fietstour door Malaga en een stapavond ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning en teambuilding.

Al met al zijn alle ingrediënten aanwezig om een basis te leggen voor een succesvolle hervatting van de competitie op 18 januari, wanneer er de inhaalwedstrijd tegen GSC ESDO op het programma staat.De mannen en vrouw voor hun vertrek naar Spanje

Comments


bottom of page