top of page

M.S.V.’71 Selectie sluit seizoen in goede harmonie af


Zaterdag 15 juni jl. sloot onze selectie het seizoen 2023-24 met een gezellig samenzijn in onze kantine af.

 

De kater, na de degradatie van ons vlaggenschip de week ervoor, werd met een hapje en drankje besproken en verwerkt.

 

Er zit niets anders op dan de MSV-rug te rechten en er komend seizoen weer met frisse moed tegen te gaan in de 5e klasse.

 

Traditioneel werden er een aantal individuele prijzen uitgedeeld aan selectiespelers. De beoordeling gebeurt jaarlijks door een groep trouwe volgers en begeleiders. 

 

Dit jaar geen kei, maar twee dikke duimen voor Marnix Louter en Tom Vreugdenhil. Marnix vanwege zijn zeer sportieve houding en inzet in zijn rol als reservekeeper. Daarnaast geeft hij het goede voorbeeld met zijn hulp in de activiteitencommissie en de wekelijkse wedstrijd aankondigingen. Tom verdient een duim omdat hij halverwege het seizoen, op verzoek, de overstap maakte van ons 3e naar het 1e elftal. Hij deed dat met volle overgave en ogenschijnlijk zonder aanpassingsproblemen. Zijn positieve houding en inzet vielen daarbij op.

 

De prijs van meest waardevolle spelers ging dit seizoen naar Ricardo de Jager. De centrale verdediger functioneerde dit lastige seizoen prima als rechtsback. Ook in de lucht stond hij zijn mannetje en scoorde zo een goede kopbal tegen Maasdijk.

 

Als talent van het seizoen werd dit jaar Rody van Baalen gekozen. Hij brak dit seizoen door met uitstekende productieve invalbeurten. Eén van zijn mooiste goals scoorde hij uit bij Celeritas. Ook in de nacompetitiewedstrijd tegen WDS in Driebruggen liet Rody zien dat hij met zijn snelheid een wapen kan zijn voor MSV. 

 

Er werd ook uitgebreid stil gestaan bij het afscheid van verzorgster; Jolanda vd Burg. Door omstandigheden moet zij haar trouwe verzorgers rol neerleggen. Zeven seizoenen lang was ze nauw betrokken bij onze selectie en vereniging. Zo werd ze wel eens ‘de moeder van de selectie’ genoemd. Ze kreeg een heel groot applaus van aanwezigen en werd bedankt met o.a. MSV-handdoek, bloemen, dinerbon en mooie fles met inhoud.

 


Steven James gaat als trouwe MSV-er na vele jaren inzet bij ons 2e selectie elftal, aan de slag bij ons talentvolle Jo17 jeugdelftal. Steven heeft de afgelopen seizoenen, in regen en wind, samenwerkt met o.a. Wilco Wapenaar, Leen Muis, Harry van Kapel, Han van Leeuwen en Paul van Loenen. De dank en waardering voor Steven is erg groot. Ook hij ontving een groot aantal cadeaus voor zijn bijdrage aan onze club.

 


Assistent Roberto Grandazzi werd ook uitgebreid bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren bij de selectie. Als trainer van het 2e elftal liet hij een aantal jaren geleden al de nodige talenten debuteren. De afgelopen seizoenen fungeerde hij als prima assistent en klankbord van hoofdtrainer Paul van Loenen. Roberto volgt Paul volgend seizoen naar Kethel Spaland.

Uiteraard danken wij ook Paul van Loenen voor zijn grote staat van dienst voor onze vereniging. Zo was hij jarenlang met succes trainer van verschillende MSV jeugdteams en ons toenmalige vrouwenelftal. Later werd hij bestuurslid TC. In die tijd promoveerde ons 1e elftal naar de 3e klasse. Vier jaar geleden ging zijn grote wens om hoofdtrainer te worden in vervulling. Na een afgebroken coronaseizoen, miste hij het seizoen erop met zijn ploeg het kampioenschap op doelsaldo. In tweede seizoen eindigde MSV in de middelmoot gevolgd door een degradatie dit seizoen. Paul was helaas verhinderd om de mooie cadeaus in ontvangst te nemen. Wij wensen Paul en Roberto veel succes met hun overstap naar 3e klasser Kethel Spaland.

 

Ook de grensrechters werden, in de persoon van Fred Voskamp, bedankt voor hun wekelijkse hulp langs de lijn.

 

Verder vertrekken en stoppen er een flink aantal spelers. De volgende spelers werden bedankt voor hun inzet in de MSV-selectie de aflopen jaren;

Matthijs Janssen vertrekt naar onze oosterburen van VDL, Jasper van Veen gaat naar 2e klasser HVC’10 en Michael de Bruin gaat per ingang van het nieuwe seizoen ons 3e elftal versterken. Wij wensen ze alle drie veel succes!

 


Paul Dorsman en Jeremy van Loenen stoppen voor nu met voetballen door werkdrukte en blessures. Hetzelfde geldt voor Rick de Jonge, die overigens wel blijft trainen. Ook Paul Dorsman blijft betrokken bij onze club als fysiotherapeut van Jip Regtop.

 

Jari Bierhuize komt helaas niet aan het aantal wedstrijden van zijn vader; Arthur. Hij stopt mede in verband zijn werk met voetbal op zaterdag.

 

Sven Schipper twijfelde, maar neemt een sabbatical en stopt een seizoen met voetballen en Ben Wesselius gaat genieten van zijn gezin, maar blijft betrokken bij de selectie en zal ook de jeugdscheidsrechters blijven coördineren.

 

Alle spelers werden bedankt voor hun zwart/witte jaren en ontvingen met een mooie MSV-handdoek. Wij hopen ze in de toekomst weer op onze velden te zien presentatief of recreatief. 

 

De avond werd afgesloten met een borrel waarbij het vizier door selectie naar het volgend seizoen werd verzet met nieuwe ronden en nieuwe kansen. 

En met de nieuwe selectietrainers; Johan Peper en Hamza el Azzouti. Binnenkort volgt hier meer informatie hierover. Wij wensen alle spelers en begeleiding heel veel succes!

 

Wij danken restaurant; Kevin’s grand café & restaurant voor de dinerbonnen en Els van Studio Something Elze computerborduren voor de mooi geborduurde MSV en handdoeken en ook The Flowerman voor de bossen bloemen.

 

Tenslotte speciale dank aan; Michael de Bruin, Jasper van Veen en Jack van de Vlugt voor de organisatie van deze seizoenafsluiting.

 

 

 

 Aad Cordia maakte een aantal foto's van deze seizoenafsluiting. De foto's zijn te bekijken en te downloaden via bijgaande link

 

 

 

 

Comments


bottom of page