M.S.V.'71 speelt nuttig oefenduel tegen R'dam United (2-2)

In aanloop naar de competitiehervatting speelde ons eerste elftal jl. zaterdag een oefenwedstrijd tegen Rotterdam United.

Voor aanvang van de wedstrijd was er een minuut stilte als laatste eerbetoon aan de onlangs onverwacht overleden MSV'er; Martin van Rijn.

R'dam United is een bekende tegenstander. Het multiculturele team streed vorig seizoen lang mee om de titel met de uiteindelijk kampioen Overmaas.

En in november schakelde zij onze stadgenoot VDL nog uit in het lopende KNVB-bekertoernooi.

De beginfase van de wedstrijd was duidelijk voor een sterk spelend MSV. In een heerlijk winterzonnetje kwam de zwart/witte thuisploeg in 1e helft op een 2-0 voorsprong door 2 goals van Arno van Zweden. De eerste treffer in de 5e minuut was een intikker en de tweede na 11 minuten spelen een fraai schot in de bovenhoek.

Arno v Zweden schiet de 2-0 binnen

En na 15 minuten spelen kreeg ook Rick de Jonge een grote kans op de 3-0 na een afgemeten voorzet van Rody van Baalen.

Vlak voor en kort na de rust scoorde de Rotterdammers 2 keer tegen; 2-2. De tweede helft ging verder gelijk op, met kansen over weer. Maar gescoord werd er, in het bij vlaggen pittige oefenduel, niet meer.

Jack v.d.Vlugt hier in fel duel.

Zodoende eindigde de wedstrijd gelijk; 2-2.

Zowel MSV als R'dam United hervatten a.s. zaterdag 3 februari de competitie.

Ons vlaggenschip wacht om 15:00 een zware uitwedstrijd bij de ongeslagen koploper; Fc Zoetermeer.

De thuiswedstrijd ging eind september met 1-2 verloren.