top of page

M.S.V.’71 start met JO-23 elftal


Onze vereniging start per ingang van het nieuwe seizoen 2022-2023 voor het eerst met een JO23 (jongeren onder de 23 jaar) elftal. Hiermee wordt een brug gemaakt van onze junioren (oudste jeugd) naar het senioren- en selectievoetbal.

Deze wens kwam grotendeels uit gesprekken met de JO19 spelers van het afgelopen seizoen. In goed overleg met ons jeugdbestuur en TC is er voor komend seizoen een JO23 elftal ingeschreven.


De enthousiaste; Nuno Miguel Silva Sousa uit Portugal, wordt de trainer van ons JO23 elftal. Hij heeft als oud profspeler van de mooie zwart/witte clubs; sc Espinho en Boavista, de nodige ‘Portugese’ voetbalkennis in huis.


Nuno Miguel Silva Sousa


Wij wensen het belofte elftal heel veel succes en plezier komend seizoen in de JO23 competitie.

Ons JO19 elftal wordt komend seizoen begeleid door oud eerste elftalspeler; Arjan Storm. De ervaren Wim Bijkerk is de nieuwe hoofd jeugdopleiding bovenbouw.

Wij zijn blij dat Wim, met al zijn ‘voetbalknowhow’, de belangrijke jeugd wil begeleiden in de doorstroming voor onze club.Het nieuwe team JO23 speelt op zaterdag 27 augustus in het kader van de jeugduitwisseling met MVV'27 een wedstrijd tegen MVV'27 JO19, aanvang 14.00uur.

Het bestuur van M.S.V.’71.

Σχόλια


bottom of page