top of page

M.S.V.’71 start renovatie oude kleedkamersGoed nieuws in deze bijzondere tijd voor alle MSV-ers! Onze bouwcommissie bestaande uit; Hans Frerichs, Mike Warnaar en Mark van Spelden, is zo goed als klaar voor het vervolg van ons renovatieplan.

Na de oplevering van ons mooie nieuwe kleedkamergebouw in 2018 en de eind vorig jaar uitgebreide bestuurskamer, zijn we toe aan de volgende renovatie fase. Dat betekent dat nu onze oude kleedkamers aan de beurt zijn.

Het bestuur en onze stichting Vrienden van M.S.V.’71 hebben inmiddels de nodige financiën bijeen om te kunnen beginnen. Onze vereniging heeft de toezegging van een mooie donatie van het Fonds Schiedam Vlaardingen gekregen. Daarnaast hebben wij nog een bijdrage vanuit de Bosa regeling ontvangen. Deze regeling staat voor; Subsidie Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties.

Momenteel werkt het bestuur eraan om de totale begroting van het renovatieplan rond en sluitend te krijgen. Hierbij wordt gekeken naar andere subsidie mogelijkheden, acties en naar mogelijke bezuinigingen op het plan. Maar het goede nieuws voor nu is dat we kunnen starten!

Onze oude kleedkamers en huidige kantine zijn in 1975 gebouwd door een geweldige groep MSV-ers en zijn nu dus 45 jaar oud. Deze opstallen zullen de komende periode onder handen genomen worden. Het gaat hierbij om een herindeling en renovatie van de oude kleedkamers en aansluitend ook onze commissiekamer, keuken en de toiletgroepen in onze kantine.


De aflopen weekenden is er door een kleine groep vrijwilligers alvast begonnen met het sloopwerk van de oude kleedkamers. Verschillende MSV-ers vanuit onze junioren, 3e elftal, Megaweek crew en ook onze selectie boden hierbij hulp. Uiteraard werden hierbij de corona richtlijnen in acht gehouden en werd op een veilige en verantwoordelijke manier geklust. Wij zijn alle vrijwilligers hier ontzettend dankbaar voor.

De planning is dat de betrokken aannemers medio juni kunnen starten met de opbouw en herindeling van de (oude) kleedkamers. Zo proberen we deze moeilijke voetballoze tijd zo nuttig mogelijk in te vullen.

Wij houden u graag op de hoogte en alle hulp is en blijft de komende periode welkom, zowel financieel als het op het gebied van de renovatie.

Op naar 50 jaar M.S.V.’71 op een prachtig sportcomplex!

Het bestuur van M.S.V.’71

Comments


bottom of page