top of page

M.S.V.'71 stelt jubileumactiviteiten uitVolgende maand wordt M.S.V.'71 50 jaar! Op 8 maart is het precies 50 jaar geleden dat de Maassluise Sportvereniging'71 werd opgericht. Vele M.S.V.'71-ers; leden, bestuursleden, vrijwilligers en sponsors hebben onze vereniging tot deze mijlpaal geleid.


Dit is normaal gesproken wel een feestje waard natuurlijk. Maar wij moeten vanwege de coronamaatregelen, de gewenste jubileumactiviteiten uitstellen. Geen receptie, reünie, toernooi of galadiner nog dus. En helaas dit jaar ook geen 25e Megaweek.Neemt niet weg dat we de komende periode op gepaste wijze toch willen stil staan bij ons 'gouden' jubileum. Op onze website zijn onder de titel; 'jubileum' al een aantal mooie items uit de geschiedenis van de zwart/witte voetbalclub te lezen en te bekijken. Zo is de bouw van het sportcomplex Steendijkpolder in 1975 te zien en ook beelden van de geweldige sponsorloop van Parijs naar Maassluis en de opbouw van de allereerste Megaweek tent in 1996.


Maar er is in 50 jaar M.S.V.'71natuurlijk nog veel meer lief en leed gedeeld. Denk hierbij aan bijzondere wedstrijden of prestaties van zwart/witte teams. Of ervaringen van buiten het veld. Zoals de grote carnavals feesten in de jaren 80, jeugdkampen, toernooien zoals de Haarlem cup en de unieke jeugdreizen naar Skewen in Wales.


Voor deze jubileumrubriek nodigen wij (oud) M.S.V.'71-ers uit om hun leuke herinneringen of foto’s met een verhaal te mailen naar; Nico.v.d.Lelij@MSV71.nl of Martin.v.Zweden@MSV71.nl. Dan zorgen wij dat deze geplaatst wordt op www.MSV71.nl.De vrijwilligerskracht heeft onze vereniging in 50 jaar veel moois gebracht. In die lijn is er afgelopen jaar keihard gewerkt aan de renovatie van onze kantine en 'oude' kleedkamers. Het eindresultaat is in één woord; geweldig te noemen. Naast het nieuwe kleedkamergebouw zijn de bestaande opstallen volledig opgeknapt, verduurzaamd en gemoderniseerd. Het mooie geheel is een prachtig verjaardagscadeau voor de onze vereniging. Met dank aan vele vrijwilligers, sponsors, donaties van onze Vrienden van MSV en verschillende fondsen en de gemeente Maassluis.

We hopen ons fraaie sportcomplex snel te mogen gebruiken en te delen met vele sporters en gasten. Op naar betere tijden en hopelijk binnenkort een toast op 50 jaar M.S.V.'71!


De Jubileum commissie 50 jaar M.S.V.'71

Comments


bottom of page