top of page

M.S.V.’71 telt af naar Mega feestweek


Het aftellen naar de 26e M.S.V.’71 Megaweek is begonnen. Op vrijdag 21 april zal de grote feesttent op het terrein van de voetbalvereniging worden opgebouwd. Na maanden voorbereiding presenteert de Stichting Vrienden van M.S.V.’71 het volgende programma.


Zaterdag 22 april

start de feestweek met de gezellige Nacht van M.S.V.’71! Met dit jaar de Joost Mag Het Weten feestband en een spetterend optreden van Ruth Jacott.Zij is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Met haar vrolijke nummers zet zij de tent gegarandeerd op zijn kop. De coverband ‘Joost Mag Het Weten’ brengt de sfeer er helemaal in met de grootste hits uit de Nederlandse pophistorie. De presentatie is in vrolijke handen van Ad van Opstal. Kortom een mega feestavond.


Zondagmiddag 23 april

gaan we meezingen met het Waterweg Maassluis en de Smarties uit Vlaardingen. Tezamen met entertainer Ray Martin wordt het ongetwijfeld een leuke middag.
Maandag 24 april

worden de kinderen vermaakt op de Mega Kindermiddag. In de avond zijn er weer mooie (geld) prijzen te winnen op onze gezellige Mega Bingo.


Woensdag 26 april

volgt dan de Oranje Party met Radio 528 DJ’s als perfecte opwarmer voor Koningsdag.


Donderdag 27 april

belooft natuurlijk veel spektakel op Koningsdag. De afsluitende feestdag die weer jong en oud zal vermaken in en rondom de tent! Vanaf 11:00 uur zijn er allerlei kinderspelen en vertier; roofvogelshow, pony rijden, dart en bubbelvoetbal, springkussens, schminken, archery tag, de jeugdbrandweer en live muziek.


Kijk voor meer info. op www.megaweek.nl. Hier kan je ook online kaarten kopen voor de feestavonden; OranjeParty á €15,00 (16+) en de Nacht van M.S.V.’71 á € 22,50 (18+).Comments


bottom of page