top of page

M.S.V.’71 Terras Bingo erg gezellig!


Ondanks het gemis van inmiddels al twee Megaweken vanwege de corona maatregelen, zitten de ‘Vrienden van MSV’ niet stil. Na de geslaagde oliebollenactie in december en drie on-line Bingo’s dit voorjaar, organiseerden zij jl. zaterdag 10 juli weer een Terras Bingo.En evenals vorige zomer was het weer een succes. Met ditmaal zelfs twee bingo’s; in de ochtend voor de kinderen en s ’middags voor oudere liefhebbers in de open lucht.

Zoals altijd konden er veel mooie en grote (geld) prijzen gewonnen worden. De ochtend bingo-den zo’n 50 kinderen mee op het sfeervolle overdekte terras voor de MSV kantine. De winnaar won uiteindelijk een groot tafelvoetbalspel. Zij werden ook nog verblijd met de ballonen kunsten van clown Franky en kregen daarbij limonade en ter afsluiting ook nog een ijsje. Kortom een leuke ochtend voor de jeugd.
Om 14:00 uur zat het terras weer vol met ongeveer 60 gezellige bingo spelers en speelsters. Ze gingen er eens goed voor zitten om een van de mooie prijzen in de wacht te slepen. Maar er was sprake van een kleine valse start. De microfoon haperde. Nadat dit euvel professioneel was opgelost ging het los. Het Bingo galmde regelmatig over het prachtig vernieuwde sportpark van M.S.V.'71.
Tussendoor werden alle deelnemers prima verzorgd met allerlei warme en koude hapjes. Het weer werd wat minder. Het regende pijpenstelen. Maar dat mocht de pret niet drukken want het regende ook prijzen in de Steendijkpolder. De hoofdprijs van € 300,-ging naar de overgelukkige Bianca Paenen. Het is haar van harte gegund.


Beide bingo’s zijn mede mogelijk gemaakt door de geweldige steun van veel winkeliers en bedrijven uitonze regio. Onze dank voor de mooie prijzen gaan deze keer uit naar;

Het Indoorpretpark, Beachclub Royal, Restaurant Alfa, Smaak & Meer, Grandcafé ’t Hoofd, TOK, Deliflor, Levoplant, van Schie Hortensia’s, Zuivelhoeve, Hoogvliet, Juwelier van Es, Intertoys, Van Hemert kleding, Het Drankenkabinet, Groenteboer Zuidvliet, Kleine Reus, Het Kaaswinkeltje, Mac & Much More, De Slakkenvaart, Dekker Service en Installatie en Hoveniersbedrijf Den Boer.


En natuurlijk dank aan alle vrijwilligers die deze dag uitstekend hebben verzorgd.


Comments


bottom of page