top of page

M.S.V.'71 trainers met zoon in selectieIn de 50 jarige geschiedenis van M.S.V.'71 stonden er 27 hoofdtrainers voor de groep. In chronologische volgorde waren dat :


Cor Schoonderwoerd, Wim de Graaff, de heer Nelissen, de heer Van Dorp, Arie Kap, René Pauwels , Eric de Vries, Hans van der Knaap, Rob Schalke, Han van Leeuwen (2 x), Aart Trees, Hans ter Beek, Cock de Jong, Theo van Dijk, Kees Kroon, Leen Verhagen, Leen Muis (2 x), Wilco Wapenaar (2x), Marlon Mohunlol, Frans Schaap, Eric Tanis, Arnold Mohunlol, Henk Boon, Ron Carli, Tim Kolmus, Harry van Kapel, Paul van Loenen.Acht keer promoveerde M.S.V.'71 via een kampioenschap of de nacompetitie. De eerste titel werd behaald onder trainer Rene Pauwels. Daarna ging de vlag in top onder Eric de Vries, Aart Trees, Han van Leeuwen, (2 keer), Wilco Wapenaar (2 keer) en Eric Tanis / Marlon Mohunlol.In de afgelopen 50 jaar degradeerde M.S.V.'71 vier keer. Dat gebeurde onder de trainers Han van Leeuwen, Leen Muis, Henk Boon, Ron Carli en Tim Kolmus.


Het komt soms voor dat een selectie speler in een team wordt getraind door zijn vader. Het bekendste voorbeeld is misschien wel Danny Blind met zoon Dailey. Zij werkten samen bij Ajax en het Nederlands elftal. Bij VVV maakte Sem Steijn bij VVV zijn debuut terwijl vader Maurice aan het roer stond bij de Venlonaren.


De voorbeelden zijn niet al te talrijk. Des te opmerkelijker is het dat bij M.S.V.'71 niet minder dan 6 trainers een zoon in de selectie hadden.


De eerste M.S.V.'71 trainer met een zoon in de selectie was Han van Leeuwen. In de jaren 90 speelde zoon Robbert als middenvelder in het team van zijn vaderIn de seizoenen 2005/2006 en 2006/2007 was clubman Marlon Mohunlol hoofdtrainer van M.S.V.'71. In die periode en ook daarvoor en daarna was zoon Assad een bepalende speler in de selectie van de Steendijkpolder bewoners. Assad was ook jarenlang aanvoerder.Wilco Wapenaar was behalve speler ook 2 keer hoofdtrainer van M.S.V.'71. De eerste keer in de periode 2004 t/m 2005. En daarna van 2013 t/m 2017. Tijdens die 2e periode maakte zoon Steven in het seizoen 2014/2015 deel uit van de selectie. De talentvolle Steven kwam over van HVC'10. Het bleef door blessures maar bij slechts een seizoen.Steven James is als trainer van het 2e elftal de trainer met de langste staat van dienst bij M.S.V.'71. Zijn zonen Simon en Scotty speelden afwisselend in het 1e en 2e elftal van M.S.V.'71.In het seizoen 2017/2018 namen Ron Carli en Tim Kolmus na 3 wedstrijden de taken over van de vertrokken Wilco Wapenaar. In dat seizoen speelde ook zoon Rick Carli in het 1e elftal van M.S.V.'71.Op dit moment staat Paul van Loenen als hoofdtrainer voor de groep bij M.S.V.'71. Zoon Jeremy is een van de dragende spelers in zijn selectie.

bottom of page