top of page

M.S.V.’71 verduurzaamt verder!Alweer zeer goed nieuws voor onze club en alle MSV’ers!


Na de mooie toezegging van onze gemeente voor ledverlichting op ons hoofd- en 2e veld, investeert M.S.V.’71, in deze barre tijden van hoge energieprijzen, sterk door.


Deze week start namelijk het volgende verduurzamingsproject; nieuwe dakisolatie op onze kantine en gerenoveerde kleedkamers.


Tezamen met de 90 zonnepanelen, de warmtepompen in onze kleedkamerruimtes, overal dubbelglas en vloerverwarming in bijna alle ruimtes, is dit de volgende stap naar totale verduurzaming van onze opstallen.Deze ingreep stond hoog op de wensenlijst van onze bouwcommissie. Dit omdat het dak met huidig isolatiepakket, van onze kantine en gerenoveerde kleedkamers, niet meer aan de huidige eisen voldeed.


Het behoorlijke kostenplaatje wordt gedekt door eigen middelen, de opbrengst van de Rabobank Clubactie en een geweldige donatie van onze Stichting.

Daarnaast maken we voor dit project ook gebruik van de BOSA-subsidieregeling van onze overheid. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd door onze sponsor; Alex Aaldijk van A&F Loodgieters en Dakdekkersbedrijf uit Spijkenisse.

Kortom; wederom een uitstekende investering voor een duurzame toekomst van ons fraaie sportcomplex.


Het dak gaat er de komende weken dus af bij ons zwart/witte club, want hier mogen we trots op zijn!

Met grote dank aan onze Stichting Vrienden van M.S.V.’71.

Het bestuur van M.S.V.’71

Comentarios


bottom of page