top of page

M.S.V.’71 vergeet te scoren en verliest onnodig van SEV


Na de overwinning van vorige week tegen Celeritas heeft M.S.V.’71 dit positieve resultaat afgelopen zaterdag geen vervolg kunnen geven. Dat had in Leidschendam tegen laagvlieger SEV zeker gekund. Een enorm overwicht in balbezit was echter niet voldoende voor de mannen van van Loenen om één of meer punten aan dit duel over te houden. Nu ging de thuisclub door een 2-0 overwinning met de 3 punten aan de haal.


De wedstrijd op sportpark Kastelenring kwam erg moeizaam op gang. Het eerste half uur had net zo goed schriftelijk afgedaan kunnen worden. Het spel aan beide kanten was slordig en kansen waren er niet. Tot de 30e minuut, maar toen was het ook meteen raak. Ricardo de Jager verloor op een cruciale plek een duel met zijn tegenstander. Daarna ging de bal ook nog eens knullig onder de voet van Rogier Pon door. In een uiterste poging om een doelpunt te voorkomen beging doelman Voskamp een overtreding. De matig genomen strafschop was bijna nog een prooi voor Voskamp. Maar de bal verdween alsnog in het doel (1-0).


Na deze achterstand nam M.S.V.’71 nog meer het heft in handen, maar dat leverde niet meer op dan een paar halve mogelijkheden.


Na de pauze hadden aan M.S.V.’71 zijde middenvelder Ben Wesselius en verdediger Jasper van Veen van positie gewisseld. Het kwam het spel van de bezoekers aanvankelijk wat ten goede. Na een minuut of 10 kapte Arno van Zweden 2 tegenstanders goed uit en legde de bal prima af op Jeremy van Loenen. Maar die had teveel tijd nodig om doeltreffend te kunnen zijn. Even later strandde diezelfde van Loenen met een goed afstandsschot op de doelman.


Vrij snel daarna mocht hij gaan douchen. Evenals Arno van Zweden. Zij werden vervangen door Brady van Stralendorff en Rody van Baalen. Even later kwam ook Christian van der Pol nog in het veld voor de aan het hoofd geblesseerd geraakte Jasper van Veen.


Ster En Vriendschap koesterde de voorsprong en beperkte zich hoofdzakelijk tot het verdedigen van de karige 1-0. Daarbij gokkend op een counter via de uiterst snelle vleugelspits. En die strijdwijze bleek succesvol. Halverwege het 2e bedrijf werd Ben Wesselius op snelheid geklopt en kon doelman Voskamp de 2-0 ook niet meer voorkomen.


Ondanks een enorm veldoverwicht bleek M.S.V.’71 niet in staat om echte kansen te creëren. Invaller Rody van Baalen was met zijn acties en voorzetten nog het meest dreigend.


Uiteindelijk verloor een matig spelend M.S.V.’71 onnodig van een eveneens niet groots spelende thuisploeg. Daardoor gaat SEV over M.S.V.’71 heen op de ranglijst en vinden we de ploeg van trainer Paul van Loenen terug in de onderste regionen.Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld

Bart Voskamp, Ricardo de jager, Paul Dorsman ,Jasper van Veen, (64 Christian van der Pol)

, Ben Wesselius, Jeremy van Loenen, (62 Rody van Baalen, Matthijs Jansen, Rogier Pon, Rick de Jonge, Jack van der Vlugt, Arno van Zweden (62 Brady van Ravensdorff )

Commentaires


bottom of page