top of page

M.S.V.'71 verliest eerste oefenduel van Schipluiden


Voor de selectie van M.S.V.’71 zit het eerste oefenduel voor het komende seizoen er alweer op. In eigen huis verloor het elftal van trainer Paul van Loenen met 1-3 van Schipluiden.


Hoofdsponsor: HM Group


Veel conclusies kunnen er nog niet getrokken worden uit zo’n eerste oefenduel. Bij beide partijen ontbreken er nog spelers. En er wordt aan 2 kanten veel gewisseld om zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien.


Het bezoekende Schipluiden, dat een klasse hoger speelt dan M.S.V.’71 kwam na een kwartier verdiend op voorsprong. Ook in het verdere verloop van het eerste bedrijf waren net iets beter. Maar thuisploeg M.S.V.’71 kreeg ook best wel een aantal mogelijkheden, maar de afronding van de Maassluizers was niet scherp genoeg.


Na de pauze was de wedstrijd ook min of meer gelijk opgaand. Maar ook nu bleek Schipluiden wat slagvaardiger. Na 63 minuten werd het 0-2 en 5 minuten later zelfs 0-3. Een kwartier voor tijd deed M.S.V.’71 iets terug toen Judrick Martis een perfecte voorzet van Jack van der Vlugt fraai afrondde.Volgende week zaterdag op 12 augustus spelen M.S.V.’71-1 en 2 thuis tegen DHL. Het 2e elftal begint om 12:00 uur en om half 3 trapt het keurkorps af.

Comments


bottom of page