top of page

M.S.V.’71 verliest onnodig van DHL


In eigen huis is M.S.V.’71 er niet in geslaagd om een of meer punten te halen tegen DHL. De bezoekers zegevierden uiteindelijk met 0-1 door een keepersfout van M.S.V.’71 doelman Bart Voskamp. Daardoor vertrokken de gasten met een niet geheel verdiende overwinning op zak richting Delft.

M.S.V.’71 trainer Paul van Loenen moest deze middag ook weer constateren dat hij op veel basis spelers geen beroep kon doen. Naast zoon Jeremy ontbraken verder ook nog Paul Dorsman, Christian van der Pol, Rogier Pon, Dennis Veldkamp, Matthijs Jansen en Ben Wesselius.


Daarnaast boezemde tegenstander DHL vooraf best wel het nodige ontzag in door de positieve resultaten van de laatste weken, met als hoogtepunt het gelijke spel van vorige week tegen de ongeslagen koploper FC Zoetermeer. Pas in de laatste minuut kwam deze titelkandidaat langszij tegen DHL.


Maar als snel bleek dat M.S.V.’71 deze middag niet al te veel te vrezen had van de bezoekers uit Delft. Want het jeugdige elftal (gemiddelde leeftijd nog geen 19 jaar) wist tegen de thuisclub amper kansen te creëren. Omdat ook M.S.V.’71 nauwelijks gevaar wist te stichten voor het doel van keeper Kevin de Goeijer was de wedstrijd voor de bezoekers niet al te boeiend.


Keeper in de fout

Na een half uur kwamen de gasten onverwacht aan de leiding. Een hoekschop werd door M.S.V.’71 doelman Bart Voskamp niet juist beoordeeld. De mee opgekomen verdediger Koen Vermeulen zei vriendelijk dankjewel en kopte zijn ploeg op voorsprong (0-1)

De enige treffer van de wedstrijd in de maak


Pas in de slotfase van het eerste bedrijf deed M.S.V.’71 iets terug. Rody van Baalen werd prima vrijgespeeld. Zijn schot leek voorlangs te gaan, maar kwam nog voor de voeten van Safouane Masaoudi, die verzuimde om de ploegen op gelijke hoogte brengen. Twee tellen later raakte M.S.V.’71 ook nog de paal.


Na de pauze namen de gastheren het initiatief om te proberen de achterstand weg te werken. Rody van Baalen slaagde daar bijna in toen hij door Jack van der Vlugt was vrijgespeeld. Maar het schot van van Baalen werd gestopt door de prima doelman de Goeijer. Ondanks het Maassluise veldoverwicht waren de kansen voor M.S.V.'71 aanvankelijk verder schaars. Aan de andere kant had de goed spelende Nasime Nefzi een goede kans om de 0-2 op het boord te schieten, maar vond Bart Voskamp op zijn weg.Het slotoffensief van M.S.V.'71 leverde niet de gelijkmaker op


Twintig minuten voor tijd moest bij M.S.V.’71 Ricardo de Jager met een blessure naar de kant. Hij werd vervangen door de jonge Houdayfa el Hadioui. En die deed dat prima. Hoe verder de wedstrijd vorderde des te nadrukkelijker werd het overwicht van de thuisploeg. Maar de pogingen en halve kansen van Arno van Zweden, Rody van Baalen en Jack van der Vlugt leverden niet het gewenste succes op. In de stand kwam geen verandering meer, waardoor M.S.V.’71 opnieuw tegen een nederlaag aanliep.


Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld

Bart Voskamp, Ricardo de jager( 60 Houdayfa el Hadioui, Jasper van Veen, Tom Vreugdenhil, Michael de Bruin (84 Aathis Elayathamby), Brady van Stralendorff, Rick de Jonge, Jack van der Vlugt, Rody van Baalen, Arno van Zweden, Safouane Masaoudi (78 Sven Schipper)


Aad Cordia maakte weer foto’s van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link M.S.V.'71 tegen DHL op 2 december 2023

ความคิดเห็น


bottom of page