top of page

M.S.V.'71 verliest verrassend bij Wanica Star (3-3) 4-3


Na 8 ongeslagen duels tegen o.a. een aantal 3e klassers in de voorbereiding en bekerpoule kwam er jl. zaterdag een onverwacht einde aan deze status.

Want na een 3-3 ruststand, verloor ons vlaggenschip afgelopen zaterdagmiddag zeer verrassend en teleurstellend met 4-3 van het nog puntloze Wanica Star.

De Maassluise goals kwamen in 1e helft van Christiaan van de Pol, Matthijs Jansen en Jack van der Vlught. Voor wat het waard het is, want de dure punten bleven in Den Haag.


Hoofdsponsor : SEGMENT


Joël raakt hier van dichtbij de keeper.

Mogelijkheden genoeg om te scoren voor o.a. Joël, Christiaan en Jeremy, maar hun inzet werd geblokt door de keeper of kwam op de paal of ging rakelings naast.


Jeremy mikt hier naast het doel

Kortom een wedstrijd om voor de trouwe MSV-supporters snel te vergeten en hopelijk voor de spelers en begeleiding om goed van te leren.


De trouwe MSV'71 supporters konden hun ogen niet geloven


Want 4 tegengoals en vorige week ook al 3, is te veel van het goede. Met 4 punten uit 3 duels blijkt maar weer dat er in de 4e klasse soms uit een ander vaatje getapt moet worden.


Gelukkig duurt het seizoen nog lang. Zaterdag thuis tegen HMSH een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Dinsdagavond 12 oktober is nog de bekerwedstrijd tegen Xerxes DZB, de wedstrijd is in Rotterdam en begint om 20.00 uur.Meer foto's van de wedstrijd tegen WanicaStar kunnen tot 17 oktober gedowload worden via WeTransferlink https://we.tl/t-r1g8bGQQpR

Comments


bottom of page