top of page

M.S.V.’71 verslaat Nieuwenhoorn-2 in oefenduel


Ter voorbereiding op de belangrijke competitie wedstrijd van volgende week tegen SEP , speelde het elftal van trainer Paul van Loenen afgelopen zaterdag in Maassluis een oefenwedstrijd tegen Nieuwenhoorn-2. Het bleek een goede generale voor M.S.V.’71, want zij wonnen met 1-0 door een doelpunt van Brady van Stralendorff.

 

En dat is een prima prestatie voor de zwart witte formatie, die in de competitie tot op heden pas 6 punten heeft weten te verzamelen. Dat waren er eigenlijk 7, maar het punt tegen Te Werve werd van het totaal afgehaald omdat Te Werve zich heeft teruggetrokken uit de competitie.

 

Het elftal van Paul van Loenen, die aan het eind van het seizoen vertrekt bij de ploeg uit Maassluis moet het resterende deel van de competitie flink aan de bak, wil men directe degradatie of het spelen van nacompetitie voor lijfsbehoud in de 4e klasse, voorkomen.

 

Volgende week komt SEP op bezoek in de Steendijkpolder. Deze ploeg staat op de veilige 7e plaats met 6 punten voorsprong op M.S.V.’71. Een overwinning is broodnodig voor de mannen van van Loenen om aansluiting te houden op plek 7.

 

Afgelopen zaterdag werd er geoefend tegen het sterke Nieuwenhoorn-2 dat uitkomt in de reserve hoofdklasse. In het eerste bedrijf hadden de bezoekers een duidelijk overwicht en ook het beste van het spel. Maar de ijzersterk spelende M.S.V.’71 defensie gaf slechts één kans weg in de eerste helft. Maar met een prima redding voorkwam doelman Bart Voskamp een achterstand.

 


Ook deze bal zal geen doel treffen. Doelman Bart Voskamp hield zijn doel deze middag schoon


In de 2e helft ging het wat meer gelijk op en kwam M.S.V.’71 steeds beter in de wedstrijd. Nu kwamen er wel kansen voor de thuisploeg. Een ervan werd benut. Het was Brady van Stralendorff die met een fraaie lob de doelman van Nieuwhoorn-2 kansloos liet.

 

Ook na de pauze speelde de M.S.V.’71 defensie een prima partij waardoor er met een clean sheet en het nodige vertrouwen uitgezien kan gaan worden naar de belangrijke confrontatie met SEP zaterdag a.s.

 

 

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld

Bart Voskamp, Ricardo de Jager, Paul Dorsman, Jasper van Veen, Tom Vreugdenhil  (69 Houdayfa el Hadioui ), Jeremy van Loenen (88 Safouane Masaouidi), Rick de Jonge (45 Dennis Veldkamp), Rogier Pon, Brady van Stralendorff ,Jack van der Vlugt, Rodey van Baalen (79 Sven Schipper)


Aad Cordia maakte een aantal foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://ap.lc/HgRUe

 

コメント


bottom of page