top of page

M.S.V.'71 verspeelt onnodig 2 punten


In de 1e ronde van de beker verspeelde M.S.V.’71 in Middelharnis volkomen onnodig 2 punten tegen thuisclub Flakkee. Het werd 2-2. De Maassluise doelpunten kwamen op naam van Jack van der Vlugt en Sven Schipper.


M.S.V.’71 is in deze bekerpoule gekoppeld aan Flakkee (5e klasse), Rockanje (4e klasse) en Herkingen’55 (4e klasse). In deze 1e ronde reisde M.S.V.’71 af naar Middelharnis om aldaar Flakkee te bestrijden. Op papier de zwakste van de 4 ploegen.


En dat bleek deze middag ook heel duidelijk. Want de gehele eerste helft waren de bezoekers uit Maassluis heer en meester. De thuisploeg speelde tam en met heel weinig beleving. M.S.V.’71 kreeg alle gelegenheid om te voetballen.


Dat resulteerde in wel meer dan 15 grote kansen voor de equipe van Paul van Loenen. Maar de afronding was veelal onvoldoende en de uitstekende Flakkee doelman hield erg veel tegen.


Slechts één keer wist M.S.V.’71 in het 1e bedrijf raak te schieten. Dat gebeurde na 20 minuten door aanvoerder Jack van der Vlugt op aangeven van Sven Schipper.


Andere 2e helft

Na de pauze tapte de thuisploeg uit een heel ander vaatje. Met veel meer inzet dan voor de thee werden nu wel de duels aangegaan. M.S.V.’71 leek verrast en het spel van de bezoekers werd steeds slordiger. Na een kwartier kwam Flakkee op gelijke hoogte. De bezoekers rekenden op een fluitsignaal van de scheidsrechter na een Flakkee overtreding. Maar er werd niet gefloten, waardoor de spits van de thuisploeg zo kon doorlopen en de gelijkmaker achter Bart Voskamp kon schieten.


Tien minuten voor tijd leek M.S.V.’71 alsnog de 3 punten binnen te slepen toen Sven Schipper uit een hoekschop de 1-2 binnen werkte. Maar de bezoekers kwamen wat dat betreft bedrogen uit. Want b5 minuten voor tijd gleed Ricardo de Jager uit toen een ingooi zijn richting opkwam. Het leverde opnieuw een vrije doortocht op voor een Flakkee aanvaller, die geen fout maakte. (2-2).


Een teleurstellend en onnodig puntenverlies voor M.S.V.’71. De andere wedstrijd in deze poule tussen Rockanje en Herkingen’55 eindigde in 5-0 voor Rockanje, de tegenstander van M.S.V.’71 volgende week in Maassluis.


Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld

Bart Voskamp, Paul Dorsman (65 Ben Wesselius), Ricardo de Jager, Rogier Pon, Jasper van Veen, Matthijs Jansen, Michael de Bruin,(75 Adnane Kichouh), Rick de Jonge, Sven Schipper, Jack van der Vlugt, Arno van Zweden


Комментарии


bottom of page