top of page

M.S.V.'71 verstevigt 2e plaats op de ranglijst


Hoofdsponsor : SEGMENT


In eigen huis had M.S.V.'71 afgelopen zaterdag een gemakkelijke middag tegen HMSH uit Den Haag. Het werd uiteindelijk 3-1 voor de ploeg van Harry van Kapel door doelpunten van Jack van der Vlugt, Azzedine Akachar en Ricardo de Jager. Als de thuisclub wat zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen had de uitslag veel groter kunnen zijn.


Tegen laagvlieger HMSH had M.S.V.'71 precies 1 minuut nodig om op voorsprong te komen. Rogier Pon werd op de rand van het strafschopgebied onrechtmatig gestopt. Aanvoerder Jack van der Vlugt schoot de vrije trap daarna onberispelijk binnen. (1-0).Een grote uitslag leek in de maak. Maar dat viel nogal tegen. Mogelijkheden om verder afstand te nemen waren er genoeg voor de thuisclub. Mohammed Rasuli strooide van achteruit met fraaie passes achter de Haagse defensie. Maar de scherpte voor de goal ontbrak bij de Maassuizers. Vooral Jack van der Vlugt en Rogier Pon verzuimden een paar maal om de voorsprong te vergroten.


Hoe verder de eerste helft vorderde des te slordiger M.S.V.'71 werd. Ook het aantal kansen voor de mannen van Kapel werd veel minder. Hierdoor kwamen de bezoekers wat beter in de wedstrijd. Slechts één keer waren de Hagenaars echt dreigend. Maar Omer Sinsek vond de degelijk spelende verdediger Ben Wesselius op zijn pad.


Na de pauze pakte M.S.V.'71 de zaken weer wat energieker aan en werd het doel van Emre Polat weer wat vaker onder vuur genomen. Maar ook nu waren een aantal grote kansen niet aan de M.S.V.'71 spitsen besteed.


Pas halverwege de 2e helft viel de toch wel bevrijdende 2-0. Een voorzet van Joey Frerichs bereikte Azzedine Akachar, die rustig de 2-0 achter Emre Polat schoot. Daarmee was de wedstrijd wel gespeeld. Zeker toen 2 tellen later de mee opgekomen Ricardo de Jager na een vlot lopende aanval met Dennis Veldkamp (ingevallen voor Rogier Pon) en Azzedine Akachar de 3-0 op het bord schoot.


Azzedine Akachar schiet de bevrijdende 2-0 binnen


In blessuretijd strafte invaller Unal Agirman slordig uitverdedigen van de M.S.V.'71 defensie nog af door snoeihard de 3-1 eindstand binnen te schieten.

Door deze zege nestelt M.S.V.'71 zich nog wat steviger op de 2 plaats. Dat is nodig ook, want de equipe van Harry van Kapel wacht een 3-tal zware wedstrijden. Zaterdag a.s. staat de moeilijkste klus op het programma. Dan moet de ongeslagen koploper Houtwijk in Den Haag bestreden worden. Daarna volgen wedstrijden tegen de subtoppers en directe concurrenten VCS (thuis) en PGS VOGEL (uit).

Als M.S.V.'71 erin slaagt meerdere punten over te houden aan de komende 3 confrontaties zou het best wel eens een heel mooi seizoen kunnen worden voor de ploeg uit Maassluis West

Voor M.S.V.'71 kwamen deze middag de volgende spelers in het veld:

Wesley van 't Wout, Joey Frerichs, Mohammed Rasuli, Ricardo de Jager, Ben Wesselius, Jeremy van Loenen, Matthijs Jansen, Rogier Pon (75 Dennis Veldkamp), Rick de Jonge (73 Kevin Edmilson Santos) , Jack van der Vlugt , Adzine Akachar (79 Ayoub Mahsani)

Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/u/s!Ao-BphXObcHDwUKw-qVdv9LFZ9vU?e=DGJ4OH

Comments


bottom of page