top of page

M.S.V.'71 'Walking Football Old Stars' ondersteunen de voedselbank


Afgelopen weekend leverde de MSV walking voetballers hun bijdrage om de voedselbank te ondersteunen bij hun activiteiten om iets te kunnen betekenen voor de mensen die dit met name tijdens deze feestdagen nodig hebben. De “oude voetbal vedetten” van M.S.V.’71 waren op diverse locaties in Maassluis actief voor de voedselbank.

 


Ja het was zaterdag 16 december een extra training voor de dames en heren van de M.S.V.’71 Old Stars, maar dan wel zonder bal.


Ruim driehonderd Maassluise gezinnen leven in een situatie van minder bedeeld zijn. Voor deze groep heeft de voedselbank een kerst bijeenkomst geregeld bij alle supermarkten en verenigingen zoals ook bij M S V 71 in Maassluis. Een ieder werd op deze locatie aangesproken om een kleine kerst bijdrage te leveren in de vorm van boodschappen of een donatie.


Hoe geweldig was het om te ervaren hoeveel mensen aan deze oproep gehoor gaven. Het was hartverwarmend te zien hoe mensen zich spontaan met tassen vol waardevolle levensmiddelen kwamen melden bij de kramen waar de medewerkers van de voedselbank zich hadden opgesteld. Een geweldig initiatief van de voedselbank. We bedanken alle medewerkers van harte hiervoor.


Walking Football liefhebbers (mannen en vrouwen) zijn elke dinsdag en vrijdagochtend vanaf 10:00 uur van harte welkom bij M.S.V.’71. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De deelname is gratis en trainingskleding wordt dit opstart seizoen, op schoeisel na, verzorgd.

Voor meer informatie over het ‘Walking Football’ bij M.S.V.’71 kunt terecht bij Hans Dries: h.dries@caiway.nl of 06-37313649

 

コメント


bottom of page