top of page

M.S.V.'71 weet eindelijk weer te winnen


M.S.V.´71 was heel hard aan een zege toe. En afgelopen zaterdag was het zover. Het elftal van trainer Paul van Loenen smaakte sinds 29 oktober weer eens het zoet der overwinning. Transvalia was het kind van de rekening. Het werd 3-1 in Maassluis. Brady van Stralendorff (foto) brak de ban en scoorde de openingstreffer.


Hoofdsponsor: SEGMENT


Ook deze keer was M.S.V.´71 verre van volledig. De ziekenboeg zit met Paul Dorsman, Jack van der Vlugt, Dennis Veldkamp en Rody van Baalen aardig vol. En ook Matthijs Jansen was er niet bij. Hij was een weekendje weg. Gelukkig kon de vorige week geblesseerd geraakte Jasper van Veen vandaag wel spelen.

Dit was de eerste grote kans van de wedstrijd. De bal van Jeremy van Loenen zal er niet ingaan


De start van M.S.V.´71 had deze middag heel veel weg van het treffen van vorige week uit bij BZC Zuiderpark. Het elftal van Paul van Loenen creëerde toen veel grote kansen, maar de bal leek er maar niet in te willen.


Ook deze kans van Brady van Stralendorff ging er niet in


En ook nu werd het vijandelijke doel vanaf het allereerste begin behoorlijk onder vuur genomen. Maar ook deze keer werden de grootste kansen niet benut. Tot de 26e minuut. Toen brak Brady van Stralendorff eindelijk de ban en schoot zijn ploeg op voorsprong. (1-0).


De opluchting was groot bij de thuisclub op het waterkoude terrein in Maassluis. Twee tellen later leek Jeremy van Loenen de score al te verdubbelen, maar de paal stond hinderlijk in de weg. Het was uitstel van executie. Want uit een hoekschop van Rick de Jonge scoorde Jeremy van Loenen fraai met het hoofd. (2-0).


Jeremy van Loenen kopt fraai de 2-0 binnen


De druk was nu echt van de ketel en M.S.V.’71 leek zelfs uit te lopen naar 3-0. Maar ook deze keer bracht het houtwerk redding op een inzet van Jeremy van Loenen. Het zit de zoon van de trainer wat dat betreft niet mee de laatste tijd. Vlak voor de pauze kreeg Tranvalia de eerste echte mogelijkheid van de wedstrijd, maar ook nu was de lat spelbreker op een inzet van Rody Lookermans.


Aansluitingstreffer

Na de pauze kopte de vrijgelaten Ricardo de Jager bijna zijn raak. Ook nu uit een hoekschop van Rick de Jonge. Maar de bal ging net over. De hard werkende Brady van Stralendorff brak even later op links door, maar zijn voorzet bereikte net niet de vrijstaande Jeremy van Loenen.


Daarna werd het spel van M.S.V.’71 een stuk slordiger. Rogier Pon werd vervangen door Michael de Bruin. De thuisploeg dacht dat de buit al binnen was. Maar een kwartier voor tijd werd het toch nog spannend toen Transvalia door Julian LInger via een strafschop de aansluitende treffer voor zijn rekening nam (2-1).


Vanaf 11 meter kwam Transvalia nog op 2-1


Maar echt spannend werd het toch niet meer. Daarvoor was het spel van Transvalia te pover. En meer nog omdat M.S.V.’71 er een minuut of 8 voor tijd uiteindelijk 3-1 van maakte. De treffer van Rick de Jonge kwam tot stand na de mooiste aanval van de middag.


Na een geweldige aanval maakte Rick de Jonge deze middag het mooiste doelpunt


Brady van Stralendorff stond aan de basis met een nuttige balverovering en een prima pass op Jeremy van Loenen. Die vond de vrijgelopen Rick de Jonge, die fraai de eindstand op het bord schoot. Eindelijk weer een driepunter voor de geplaagde ploeg van trainer Paul van Loenen.


Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Marnix Louter, Ben Wesselius, Ricardo de Jager, Jasper van Veen, Mohammed Rasuli, Rick de Jonge, Joey Frerichs, Rogier Pon (65 Michael de Bruin), Brady van Stralendorff, Jeremy van Loenen, Arno van Zweden


Aad Cordia maakte weer foto’s van de wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/u/s!Ao-BphXObcHD2QZefcyL-RD8W4md?e=GMfoat

Opmerkingen


bottom of page