top of page

M.S.V'71 wint oefenwedstrijd tegen DHL.

In de oefencampagne nam MSV'71 het deze keer op tegen DHL uit Delft. Dit team degradeerde na 7 seizoenen 3e klasse naar de 4e klas en zijn dit seizoen ingedeeld in dezelfde poule als MSV'71.

De mannen van trainer Paul van Loenen begonnen niet scherp aan deze wedstrijd en de klok van Sjaak v Santvliet stond op 1 minuut toen DHL het doel achter Marnix Louter al wist te vinden 0-1

Het was nog even zoeken achterin en De Hollandse Leeuwen gingen direct voor meer, maar MSV'71 knokte zich onder het veldoverwicht van DHL uit en af en toe deelde de voorhoede wat speldenprikken uit.


Een schot van Brady van Stralendorff strandt in de drukte.


Toch weet MSV'71 gelijk te komen, Jasper van Veen vindt een gaatje en schiet raak, 1-1. Maar lang konden de MSVers hier niet van genieten want vrijwel vanaf de aftrap komt DHL weer op voorsprong 1-2.

Toch komt MSV'71 nog voor de rust op gelijke hoogte, Jack van de Vlugt haalt nu de trekker over en 2-2.

Na de rust gaat de strijd gelijk op en beide doelmannen moeten regelmatig aan de bak, zo weet de doelman van DHL een loeiharde vrijeschop van Jack vd Vlugt nog maar net uit de benedenhoek te tikken.


De DHL doelman weer dit harde schot tot hoekschop te verwerken.


Maar MSV'71 gaat er toch met de overwinning vandoor. Rick de Jonge wordt binnen de 16 door de lucht aangespeeld en controleert behendig de bal en tussen 3 verdedigers weet hij de bal in de bovenhoek te jagen 3-2.


Op zaterag 2 december speelt MSV'71 weer thuis tegen DHL, maar dan voor de competitie.

Zaterdag 19 augustus treedt MSV'71 weer aan voor een oefenwedstrijd in de uitwedstrijd tegen TOG, de wedstrijd aan Radioweg 69 in Amsterdam begint om 14.30 uur.Bình luận


bottom of page