top of page

M.S.V.’71 wint eenvoudig van Transvalia ZW


Na de grote overwinning (10-0) van vorige week tegen BZC Zuiderpark, scoorde M.S.V.’71 er afgelopen zaterdag in Rotterdam Zuid opnieuw lustig op los. Het reeds gedegradeerde Transvalia ZW werd met 0-6 verslagen. En daarmee kwam de hekkensluiter nog erg goed weg.


Hoofdsponsor : SEGMENT


Niet dat de bezoekers uit Maassluis deze middag zo goed speelden. Want daar was geen sprake van. Door slordig balverlies van M.S.V.’71 kreeg de thuisploeg zelfs genoeg kansen om de Maassluise doelman Marnix Louter te passeren. Maar de gastheren ontberen scorend vermogen.Een van de kansen van de thuisclub.

Abdoul Razak Syllia (nr 12) slaagt er niet in om Marnix Louter te passeren


Bijna kwam Transvalia ZW op voorsprong dankzij M.S.V.’71. Matthijs Jansen speelde een bal terug op Marnix Louter. Maar de uitgelopen doelman miste de bal, die daardoor in het doel dreigde te rollen. Met een uiterste redding voorkwam Louter de 1-0. Maar de op de middenlijn staande scheidsrechter Teus van der Heiden dacht daar anders over en gaf een doelpunt. Na overleg met grensrechter Bart Voskamp kwam de leidsman op zijn beslissing terug en annuleerde de treffer.


Het eerste doelpunt van deze wedstrijd viel na een kwartier aan de andere kant, toen Jack van der Vlugt op aangeven van Christian van der Pol fraai raakschoot. (0-1).


Een van de twee treffers van aanvoerder Jack van der Vlugt


Nadat Christian van der Pol een fraaie voorzet van Joey Frerichs snoeihard op de lat had gekopt, maakte Brady van Stralendorff er 10 minuten voor de pauze na een fraaie pass van Mohammed Rasuli 0-2 van. De rust ging in met een 0-3 stand. Deze 3e treffer kwam tot stand na een mooie Maassluise aanval. Brady van Stralendorff speelde Christian van der Pol aan. De spits behield het overzicht en legde de bal panklaar voor Jack van der Vlugt, die zijn 2e van de middag binnenschoot.


Ook na de pauze zagen we hetzelfde spelbeeld. Een slordig M.S.V.’71 gaf de nodige kansen weg, die door de thuisploeg vakkundig om zeep werden geholpen. Wat dat betreft was M.S.V.’71 een stuk slagvaardiger. Eerst raakte Brady van Stralendorff nog de lat, waarna Jasper van Veen een loepzuivere vrije trap van Matthijs Jansen prima binnenkopte. (0-4).Brady van Stralendorff nam ook 2 doelpunten voor zijn rekening


Nadat ook M.S.V.’71 nog een handvol grote mogelijkheden onbenut had gelaten schoot Mohammed Rasuli de 0-5 achter de 45 jarige doelman Remco Outjes. In de slotfase bepaalde Brady van Stralendorff op aangeven van Dennis Veldkamp de eindstand op 0-6.


Door deze overwinning stijgt M.S.V.’71 naar de 6e plaats op de ranglijst met 1 punt achterstand op PPSC (5e plaats) en 6 punten achterstand op Maasdijk (4e plaats). De vervangende 3e periode gaat zoals het er nu naar uitziet naar de ploeg die aan het eind van het seizoen op de 4e plaats staat. In theorie zou M.S.V.’71 dat nog kunnen zijn.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Marnix Louter, Joey Frerichs (67 Ricardo de Jager), Jasper van Veen, Dennis Veldkamp, Mohammes Rasuli, Matthijs Jansen (77 Ben Wesselius), Rogier Pon, Jack van der Vlugt, Christian van der Pol), Arno van Zweden, Christian van der Pol, Brady van Stralendorff

Comments


bottom of page