top of page

M.S.V.'71 wint eenvoudig van Wanica Star en stijgt naar 3e plaats


In eigen huis won M.S.V.'71 afgelopen weekend eenvoudig (5-0) van Wanica Star. Ondanks de ruime zege was de thuisploeg niet tevreden met het resultaat. Want de uitslag had eigenlijk veel hoger moeten zijn. Kevin Edmilson Santos (foto) was een van de doelpuntenmakers.


Hoofdsponsor: SEGMENT


Beide ploegen eindigden de wedstrijd met 10 man. Bij Wanica Star kon doelman Murat Demirocak wegens een blessure niet verder. En bij M.S.V.'71 kreeg Joey Frerichs in de slotfase een rode kaart omdat hij bij een opstootje betrokken was.


In het verleden was de wedstrijd tegen Wanica Star altijd een fluitje van een cent. De vraag was nooit of er gewonnen werd van deze Haagse ploeg, maar alleen met hoeveel. Vorig seizoen behaalde Wanica Star precies 0 punten met een doelgemiddelde van meer dan 0-10 gemiddeld. Dit jaar doen de Hagenaars het een stuk beter. Het (compleet nieuwe) elftal van trainer Gander heeft tot nu toe al 4 punten weten te verzamelen.


De wedstrijd begon een kwartier later omdat de aangewezen scheidsrechter Smit verstek moest laten gaan. Hij werd vervangen door scheidsrechter Koos Goosen uit Hoek van Holland.


De wedstrijd was amper begonnen toen Jack van der Vlugt de thuisploeg al op voorsprong had kunnen zetten. Goed weggestuurd door Jeremy van Loenen kwam de Maassluise aanvoerder oog in oog met de prima doelman Murat Demirocak. Die kwam met een uitstekende redding uiteindelijk als winnaar uit de strijd.


Dat M.S.V.'71 op voorsprong zou komen was eigenlijk een kwestie van tijd. Dat gebeurde uiteindelijk na 20 minuten. Matthijs Jansen leverde weer eens een voortreffelijke hoekschop af. Christian van der Pol kopte op de lat. Maar in de rebound was Jeremy van Loenen met het hoofd wel trefzeker.(1-0).


Wanica Star Doelman Murat Demirocak komt net iets hoger dan Christian van der Pol

De technisch vaardige Haagse ploeg probeerde de bakens te verzetten maar slaagde daarin niet. De "oude" bezoekers ( eind dertigers, begin veertigers) kon het conditioneel niet bolwerken tegen de veel jongere thuisploeg. Nadat M.S.V.'71 een paar grote kansen had laten liggen sloegen zij vlak voor rust toch nog toe. Het was Kevin Edmilson Santos, die op aangeven van Christian van der Pol de bal simpel kon binnenwerken. (2-0).


Na de pauze werd de druk op het doel van de jonge doelman Murat Demirocak alleen maar groter. Het was wachten op meer Maassluise doelpunten. Maar de paal (2 keer), onzorgvuldigheid in de afwerking en slordigheid in de beslissende eindpass stonden vooralsnog een grotere Maassluise score in de weg.


Pas na 62 minuten werd het levensgrote veldoverwicht in de score tot uitdrukking gebracht. Een combinatie tussen Dylan Dijksman en Christian van der Pol kreeg Jack van der Vlugt als eindstation en dat betekende 3-0.


Vrij snel daarna moest de prima spelende doelman Murat Demirocak met een blessure naar de kant. Wanica Star had geen wisselspelers meer, waardoor Erdal Mert onder de lat plaatsnam.


Met 11 tegen 10 en geen echte keeper op doel bij de moe gestreden tegenpartij kon een grotere score niet uitblijven. Het werd uiteindelijk 5-0. Eerst pikte de matig spelende Christan van der Pol zijn doelpuntje mee, daartoe in de gelegenheid gebracht door de mee opgekomen Jeremy van Loenen. En 5 minuten voor tijd kopte invaller Ayoub el Mahsani prachtig raak op een fijn aangesneden voorzet van Jack van der Vlugt.


Ook M.S.V.'71 eindigde de wedstrijd met 10 man. De al eerder met geel bestrafte Joey Frerichs liet zich weer eens provoceren en raakte betrokken bij een opstootje. Oliedom bij een stand van 5-0. Scheidsrechter Goosen stond met zijn rug naar het incident toe en had niet kunnen constateren wat er aan de hand was. Op aanraden van de spelers van Wanica Star gaf hij Frerichs zijn 2e gele kaart , die daardoor met rood moest vertrekken.


Joey Frerichs (nr 2) moet het veld verlaten

Op de einduitslag had het verder geen invloed meer. Door deze zege stijgt M.S.V.'71 naar de 3e plaats op de ranglijst.


Voor M.S.V.'71 kwamen deze middag de volgende spelers in het veld:


Wesley van 't Wout, Joey Frerichs, Paul Dorsman, Jeremy van Loenen, Ben Wesselius,  Rick de Jonge (64 Adzine Akachar), Dylan Dijksman (70 Dennis Veldkamp), Matthijs Jansen, Jack van der Vlugt, Christian van der Pol, Kevin Edmilson Santos (79 Ayoub el Mahsani)

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page