top of page

M.S.V.’71 ZET ZICH OOK IN VOOR EEN SCHONER MAASSLUIS.


JIJ NEEMT TOCH OOK DE #TRASHTAG CHALLENGE AAN.


#Trashtag is een wereldwijde challenge die aandacht verwerft op social media en zet aan tot een wereldwijde opruiming van zwerfafval. Deelnemers kiezen een locatie die bezaaid is met afval, ruimen het op, posten een voor en na foto op social media en nomineren dan iemand anders om hetzelfde te doen. Duizenden vrijwilligers doen al mee, en helpen daarbij mee aan de opruiming van stranden, parken, wegen en andere publieke ruimtes.

Ook in Maassluis gaan we op pad voor een schoner Maassluis in het kader van de #TrashtagMaassluis. Dit is een initiatief van de gemeente Maassluis i.s.m. Duurzame Maassluizers en Operatie Afval. Scouting Paulusgroep ging ons voor en heeft M.S.V.’71 uitgedaagd. Deze mooie uitdaging kunnen we natuurlijk niet over onze kant laten gaan en daarom geeft M.S.V.’71 op zaterdag 16 april met de spelers van JO8 t/m JO13 gehoor aan deze uitdaging.


De kinderen die deelnemen worden op zaterdag 16 april om 12:30 uur in wedstrijdtenue in de kantine verwacht. Voordat we aan de slag gaan krijgen de kinderen eerst een patatje en wat te drinken, zodat ze met volle maag aan de slag kunnen. Om 13:00 uur gaan we echt van start. Eerst krijgen de kinderen een korte instructie en worden materialen uitgedeeld. Daarna gaan de kinderen in kleine groepjes onder begeleiding de wijk in en ook richting Koningshoek (de hoofdsponsor van onze jeugd).

Tijdens de opruimactie maakt ieder groepje foto’s van de locaties vóór en ná hun actie. De actie duurt ongeveer een uur, waarna we elkaar weer treffen bij M.S.V’71. Hier kunnen de materialen en volle afvalzakken worden ingeleverd.

Na de actie zijn er nog een paar leuke activiteiten bij M.S.V.’71. Rond 15:30 uur sluiten we de middag af. Naast de opruimactie zal de middag ook een educatief karakter hebben.


Meld je snel aan via deze link: https://www.enquetesmaken.com/s/ccyhnzi


Natuurlijk hebben we ook ouders nodig die willen helpen. Aanmelden kan via dezelfde link. Vragen? Stel deze via jeugdbestuur@msv71.nlコメント


bottom of page