top of page

M.S.V.'71 zoekt enthousiaste meiden/dames!


Dit voetbalseizoen begon het vrouwenteam van M.S.V.'71 met veel plezier en spirit aan de competitie. Het leuke damesteam werd voor het jubileumseizoen aangevuld met talentvolle speelsters vanuit het succesvolle MO17 elftal. Met leeftijden van 15 t/m 26 jaar is het een goede mix geworden van jong talent en ervaring.


Het leeftijdsverschil maakt in het voetbal niet uit, het gaat om balans. Vooral in de wedstrijden weten de jonge meiden zich goed staande te houden. Door hun uithoudingsvermogen en frisse kijk op het voetbal weten ze de oudere meiden regelmatig te verrassen. Kortom een prima voetballend vrouwelftal.


De M.S.V.'71 vrouwen staan onder leiding van twee ervaren trainsters; Nanette Jansen en Jenny Storm. Beide speelden in verschillende eerste damesteams in de regio.

Deze trainsters weten door hun jarenlange ervaring precies hoe het vrouwenvoetbal werkt en wat er speelt bij de meiden/dames. Voor het evenwicht en ruggespraak is er een derde trainer; Ishairo Lourens. Ishairo is de positieve aanjager van de begeleiding en brengt de sfeer er bij iedere wedstrijd geweldig in!


De combinatie van een leuke groep meiden en begeleiding maakt het tot een mega gezellig team! En de resultaten mogen er ook zijn, want dit seizoen stonden de zwart/witten tot de 'lock down' zelfs bovenaan. Helaas hebben ze door corona de competitie niet af kunnen maken.


Voor komend seizoen willen we verder bouwen aan het eerste vrouwenelftal van M.S.V.'71. Hierin is zeker nog plaats voor een paar gezellige meiden/dames. Plezier, gezelligheid zijn tijdens trainingen, wedstrijden en ook de 3e helft de volle 100% aanwezig op het mooie M.S.V.'71 sportcomplex.


Train een keer mee op proef!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen voetballen of wil je een keer meetrainen omdat je nog twijfelt, je bent van harte welkom! Neem contact op met Jenny Storm op telefoonnummer 06 218 21 000 of kom eens kijken bij de training. We trainen op maandag en donderdag van 19.00 tot 20.15 uur.

Ook is er bij onze jeugd plaats voor jongere meiden. Ben jij een stoere meid en heb je zin om te voetballen kom dan gezellig een keer meetrainen. Meiden kunnen al meetrainen vanaf 4 jaar! Neem dan ook contact op met Jenny Storm.


Comments


bottom of page