top of page

M.S.V.'71 zoekt versterking voor Toernooicommissie


De toernooicommissie van M.S.V. ’71 zoekt versterking. Een uitgelezen kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze vereniging.


Wat doet de ToernooiCommissie?

Je geeft samen met de andere vrijwilliger(s) invulling aan de volgende taken:

  • Het jaarlijks plannen en organiseren van één thuistoernooi voor alle jeugdteams, welke aan het einde van het voetbalseizoen plaatsvindt;

  • Het zorgen voor een optimale en aantrekkelijke bezetting van het toernooi door het uitnodigen van andere verenigingen (van naam), daarbij rekening houdend met de niveaus van de deelnemende teams;

  • In samenwerking met de overige commissieleden zorgen voor de benodigde logistieke onderdelen tijdens het toernooi, zoals het toernooischema en -boekje, scheidsrechters, EHBO, bekers & vaantjes, kantinepersoneel, fotograaf, geluid en publiciteit.

Kenmerkend aan jou is:

Jij weet wat goed organiseren is: Structuur, goede communicatie en met een hoog probleemoplossend vermogen. Jij bent cruciaal om alle zaken rondom de toernooiwedstrijden goed te laten verlopen en draagt veel bij aan de familiaire sfeer binnen het team en M.S.V. ‘71, waar we samen telkens weer plezier hebben aan het voetbal.


We vragen:

Afhankelijk van de verdeling in leeftijdscategorieën, vragen wij een uur of twee van je tijd per week.

Jij krijgt:

Enorm veel waardering van spelers, ouders van jonge spelers, actieve vrijwilligers en overige betrokkenen. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen.


Dit is het moment, reageer nu!

Ben jij die toernooiorganisator die we zoeken?

Neem contact op met:


Mels van Zanten

Jeugdvoorzitter

T: 06 – 57 31 32 62

E: jeugdbestuur@msv71.nl


Sunil Girdhari

Commissielid Toernooien

T: 06 – 46 76 55 38

E: toernooi@msv71.nl

Comments


bottom of page