top of page

Marlon Mohunlol deelt unieke foto's uit M.S.V.'71 verleden


Vele jaren was Marlon Mohunlol actief bij onze mooie club. Als voetballer, als trainer en als entertainer. Marlon gaf gehoor aan de oproep om in het kader van het 50-jarig jubileum bijzondere M.S.V.'71 zaken uit het verleden met ons te delen.


Zo zien we hier een unieke foto van de M.S.V.'71 selectie uit het seizoen 2001 /2002. Leen Verhagen en Marlon vormden het trainers duo en Ferry Pattiapon was de verzorger. Erik en Frank de Gier maakten deel uit van deze selectie. Zij maakten dit "kunstwerk" dat Marlon uit handen van het bestuur aangeboden kreeg bij zijn afscheid. Hij ging als trainer aan de slag bij SVV/SMC. De selectie bevat veel M.S.V.'71 (oud) coryfeeën. Teveel om op te noemen. Marcel de Blij, die wel deel uitmaakte van deze selectie ontbreekt op de foto. De trainers vinden we op de foto in het midden met de rode hesjes Links Leen Verhagen en rechts Marlon Mohunlol. Op de bovenste met baard zien we verzorger Ferry Pattiapon.Kerstman Marlon met de 2 zwarte Pieten. Bob Jansen (links) en Dave Warnaar (rechts)


Het verhaal bij de andere foto is zeker ook uniek te noemen. Hier zijn de Kerstman (Marlon Mohunlol) zwarte piet (Bob Jansen) en nog een zwarte piet (Dave Warnaar) afgebeeld. Zij moesten naar een Sinterklaas feestje bij Andre en Monique Brouwer waar toen het 5e elftal uit die tijd aanwezig was.
Het 5e elftal uit die tijdToen zij bij de familie Brouwer aankwamen was het gelijk een groot feest. Tijdens het drinken en nuttigen van wat bitterballen werd er gebeld. Tot groot enthousiasme van alle genodigden kwam onverwacht een hele echte Sinterklaas en al zijn zwarte pieten binnen. Het is duidelijk dat het dat het een beestenboel werd met een Kerstman en een Sinterklaas (wij vermoeden Han v Leeuwen) en heel wat zwarte pieten. Dus Sinterklaas wist natuurlijk niet dat kerstman ook zou komen en ook andersom. Tot in de kleine uurtjes duurde het feest.

Kommentare


bottom of page