top of page

Mega Meezingmiddag in de tent bij M.S.V.’71


Eind april wordt alweer de 26e Megaweek gevierd bij M.S.V.’71 in de Steendijkpolder. Op de 2e dag van de feestweek; zondagmiddag 23 april, kan iedereen uit Maassluis en omstreken gezellig komen zingen op de Mega Meezingmiddag in de feesttent.


Al een aantal jaar staat deze gezellige activiteit op het Megaweek programma. Dit jaar staat de Meezingmiddag op zondagmiddag nog grootser gepland. Er komen dit jaar namelijk maar liefst twee koren.

Het Maassluise Waterwegkoor, onder enthousiaste leiding van dirigent Jan Wilmer, komt er samen met de Vlaardingse Smarties, onder leiding van Luc Ket, een groot feest van maken.

Beide koren zullen uit volle borst hun ruime repertoire ten gehoor brengen. Voor de meezingers zullen de teksten op de beeldschermen te zien zijn. Dus lekker meezingen en meedeinen in tent! Verder zal top entertainer Ray Martin deze middag een spetterend optreden verzorgen.

Kortom een gezellige zondagmiddag met zang en muziek in de feestelijke tent bij M.S.V.’71.

Zorg dat je er deze editie ook bij bent, om 13:30 uur gaat de tent open en om 14:00 start het programma. De entree voor de Mega Meezingmiddag op zondag 23 april is geheel gratis en de koffie staat klaar.


Kijk voor het volledige Megaweek programma, informatie en voor de online kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.’71 (18+) en de OranjeParty (16+) op www.megaweek.nl.


Let op!


De kaartverkoop gaat weer hard.


Comments


bottom of page