top of page

Mooi afscheid kabouter trainsters!


Woensdagmiddag 22 juni jl. was het alweer de laatste training voor onze kabouters dit seizoen. En het was een groot voetbalfeest! Als sportieve afsluiting van het seizoen werd er onderling gevoetbald tegen de ouders. Dit werd natuurlijk een afgetekende overwinning voor de MSV-kabouters.


Na afloop werden de vertrekkende trainsters; Dione van Loenen, Anouk Pieterse en Marieke van Zweden ontzettend bedankt voor hun wekelijkse inzet. De kabouters verrasten de trainers met leuke cadeaus. De meiden hebben het ook uitstekend gedaan.Mede door hun enthousiasme is de groep kabouters flink gegroeid. Ondanks de lastige corona tijd konden de kabouters lekker doortrainen. Ook de doorstroming naar onze Jo8 jeugd verliep goed.De meiden stoppen na twee leuke seizoenen om uiteenlopende redenen; Dione heeft komende jaar geen tijd meer door schooldrukte, Anouk gaat op wereldreis en Marieke gaat komend seizoen onze Jo11 jeugd training geven. Afgelopen zaterdag werden de meiden op de BBQ ook nog door ons jeugdbestuur bedankt voor hun bewezen diensten.


Na de zomerstop zal ‘good old’ Hans Dries de rol als hoofdtrainer van de kabouters overnemen. Bij deze ‘oud eerste elftalspeler’ en MSV’er vanaf de eerste jaren zijn de talenten in goede handen. En daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. Wij wensen Hans veel succes met deze nieuwe waardevolle rol binnen onze vereniging.


Gedurende het voetbalseizoen trainen de kabouters elke woensdag van 16:00 tot 17:00 uur op ons sportcomplex.
De eerste twee maanden proeftraining is vrijblijvend. Daarna wordt er een lidmaatschap bijdrage gevraagd van €35,-. Deze contributie is inclusief deelname aan de mini Jo7 competitie op zaterdag en het gebruik van wedstrijdkleding.


Na de zomerstop en vakantie zullen de leuke en leerzame kaboutertrainingen bij MSV weer starten voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar .


De start zal via onze website aangekondigd worden.


Wij wensen alle MSV kabouters een fijne zomervakantie.
Kommentare


bottom of page